måndag 27 april 2009

Snabbis

Jag är stressad och har miljoner saker att göra idag, men en liten kort glädjerapport om morgonens löpning hinner jag med;

Sol, fågelkvitter (fast det hörde jag inte så mycket av eftersom jag hade musik i öronen) och lätta ben. Så kan alltihop sammanfattas. Gav mig ut strax efter halv åtta med ambitionen att strunta i puls, hastighet och andra kontrollbehov jag har och bara låta benen välja fart. Och äntligen känns kroppen lite mer normal! 8,5km morgonlöpning i 5:40-fart, helt lagom. Kanske något hög genomsnittspuls för att vara lättdistans, men astmamedicinen påverkar ju som sagt en hel del.

Glad, nöjd och lycklig!

Stressen stoppar vi undan nånstans långt bak i medvetandet.

6 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

låter underbart :) längtar också efter träning.

Helena sa...

Det låter härligt, jag hade oxå tänkt springa i kväll men det blev ändrade planer.

Snorkkis sa...

Härligt när det känns att man får gensvar av kroppen!

Magdalena sa...

Härligt! Tror du inte att den höga puslen beror på BBC i lördags?

Löpning & Livet sa...

ann-sofie: hoppas du kan få komma igång snart!

helena: en annan dag då kanske? :)

snorkfröken: visst är det!!

magdalena: nja.. brukar inte märka av sånt så mkt och sen vilade jag ju hela dan igår så det var nog mest medicinen.. den höjer hjärtfrekvensen rätt rejält.. fast 77% är ju inte så farligt högt heller..

Anonym sa...

Skönt med ett pass innan jobbet!
Jag hinner aldrig på morgonen.
Hoppas du är mindre stressad idag :)

Jag sprang igår också men på kvällen! Benen mår bättre nu.

* kram *