måndag 6 april 2009

God morgon

Även andra dagen på inspirationsutbildningen var jättebra! Jag har massor av saker som jag vill jobba med nu och vill bara sätta igång direkt. Tyvärr blev mitt morgonpass inställt igen, men som tur är ska jag vicka i eftermiddag. Synd att jag inte hinner göra ett nytt pass bara.. Vi grupparbetade lite under eftermiddagen igår och jag och min kollega kom på ett kul passupplägg som jag definitivt kommer att köra, gäller ju bara att hitta all musik också.. Den intensiva men lärorika helgen avslutades med ett mindpass följt av body balance. Det kan ju nästan inte bli bättre.

Idag ska jag förutom att cykla, hör och häpna, gymma lite. Tänkte att det nog är dags för lite annan typ av styrka igen nu. Vågar dock inte tänka på hur mina ben kommer må imorn.. Och jag som ska springa backintervaller igen då.. kanske får planera om det, vi får se.

Nä, nu är det dags att ta ta i lite saker som behöver fixas och kanske lite plugg innan jag går till gymmet med Susanna.

Hoppas solen skiner på er!

2 kommentarer:

Malin sa...

Kul med lite vidareutbildning! Hoppas det ger mycket. Lycka till med gymmandet!

Löpning & Livet sa...

det gav massor!