måndag 6 april 2009

Jag kommer hata mig själv imorn..

..för idag har jag dödat mina ben. Jag har redan träningsvärk, men jag hoppas lite att cyklingen på eftermiddan hjälpte till att mjuka upp dem lite. Hur yogan imorn bitti ska gå vet jag inte. Men det märks.

Riktigt roligt var det dock att köra lite ben och övre rygg-styrka! Speciellt eftersom jag hade sällskap. Var som sagt ett bra tag sedan sist, men nu är planen att försöka köra en dag i veckan i några månader framöver. Istället för pumpen och med armyn som komplement så klart. Mina ben ska bli starkare och explosivare för jag ska springa snabbt och slå mina milrekord i slutet av sommaren!

Nu ska jag anmäla ett lag till vårruset. 5km. Det är nästan värre än millopp. Eller nej, det är nog lite mindre hemskt, man behöver ju inte plågas lika länge. Men jag är ändå redan lite nervös. Tur att det inte finns någon tidtagning och att det knappt går att springa för alla människor som envisas med att ställa sig i fel startgrupp. Och vårruset är ju faktiskt mest en kul grej att göra med sina kollegor och det bästa är ju picknicken efteråt!

Inga kommentarer: