tisdag 28 april 2009

Otur var namnet

Jag var ju lite (pytte) ledsen för att jag inte vann något av de fina priserna i helgen. En av de där jackorna hade ju suttit fint på mina springturer. (Speciellt den röda, den var snyggast)

Nu kan jag även konstatera att jag är en av få som lyckades pricka in en goddiebag utan en fin bok och med 3 gainomax istället för 4. Inte för att det gör så mycket, jag åkte ju inte på boot camp för goddiebagens skull. Men lite otur är det allt, böcker är ju aldrig fel.Bild lånad från Ruth

Fast å andra sidan sägs det ju att den som har otur i spel (räknas det här som spel?) har tur i kärlek och det låter ju onekligen snäppet bättre.

Backrapport kommer vid ett senare tillfälle, nu ska jag makea mig och gå till jobbet!

14 kommentarer:

Felicitas sa...

Men va FAN! Inte du OCKSÅ! Nu är det typ 5-6 stycken som har rapporterat att de inte fått någon bok?!! Det gör mig väldigt besviken, för det tyder på något som jag inte ens vill antyda (alla deltagare och arrangörer går dock fria från mina misstankar, men kanske inte all övrig personal som har varit i lokalen)... :(

Lotta sa...

Bok fick jag, men "bara" tre gainomax.. men det är "ingen big deal". :)

Skumt med försvunna böcker.. Hmm..

Anonym sa...

Jag tycker absolut att du ska bjuda upp till lite Boot Camp övningar!! Det var skoj faktiskt! Jag tycker den där man ska slå varandra på låren är hysteriskt rolig. Jag skrattar som ett litet barn varje gång! Haha!

Rackarns otur! Fick inte du heller någon bok!

Magdalena sa...

Attans. Ingen som ahde en sån bok redan och vill avvara sitt ex?

Snorkkis sa...

Nä men vilken otur. Hoppas backpasset var bra som plåster på såren.

Sofy sa...

Håller med jane... vi var rigoröst noga med böckerna när vi packade påsarna! suck.

Cicci sa...

Ja tur i kärlek är ju bara bäst =)

Erika sa...

Trist att boken inte var med, men herregud! vad många fina prylar vi fick i goodiebagen. Tjejerna skämmer bort oss :)

Löpning & Livet sa...

jane: tråkigt! spelar ju eg ingen roll för mig även om det hade varit kul att få en, men sjukt dåligt om någon tagit grejer!!!

lotta: nej absolut inte, gainomax finns det gott om ändå!

runrunner: haha, ja jag får väl gör det :) Nej tyvärr..

magda: ingen aning, men det spelar inte så stor roll, bara dåligt om någon snott!!

snorkf: det gick lite segt, men var skönt efteråt :)

sofy: det tror jag säkert att ni va!

cicci: jepp så nu väntar jag med spänning :P

erika: absolut! alltihopa i den vara bara ett plus utöver själva campet!

Anonym sa...

Gumman... du kan få låna min bok!!
Vill du det?

* kram *

Anna (Orka mera) sa...

Jag fick också tre gainomax! Mystiskt med försvunna böcker.

Löpning & Livet sa...

coyntha: haha, nej det är ingen fara :) men tack ändå!

anna: aha, men då kanske vi fick en annan grej istället då :) eller så har nån snott en av oss :)

Erika sa...

Då hade vi precis samma otur! Jag tänkte inte ens på att det skulle vara en bok med så nej jag fick inte heller någon... Och "bara" 3 gainomax... Vi får helt enkelt hoppas på tur i kärlek ist! =)

Felicitas sa...

Förtydligande angående antalet gainomax. Det har blivit fel i Ruths påse (om hon inte har bytt till sig den fjärde - det stod ju något om det). Alla ska bara ha fått tre gainomax. Så där har ni inte haft otur, utan i så fall är det Ruth som har haft tur (eller som sagt bytt till sig).