fredag 10 april 2009

Långfredag

Den långa (?) fredagen började både bra och dåligt. Bra för att det var en superskön morgon, som var som gjord för löpning, när jag gav mig ut strax efter sju. Dålig för att jag efter ungefär en kvart fick sjukt ont i magen, vilket sedan höll i sig hela vägen hem plus några timmar därefter.

Jobb mellan 10-15 där det inte hände så särskilt mycket. Jag satt mest och försökte plugga (läs kollade bloggar och facebookade) och åt godis.

Sen var det bara att gå hem och fixa lite mat innan det var dags att möta upp med ett gäng vänner för att gå på teaterbattle i Linnéstan. Först satte vi oss dock på en uteservering och drack ett glas rosévin, det är verkligen ett vår(sommar)tecken! Teatern var sjukt kul, speciellt i början då jag skrattade så jag nästan grät! Vi i publiken skulle ge förslag på olika teman som två teatergrupper sedan skulle battla om. Därefter fick vi rösta vilken grupp som var bäst i de olika omgångarna. Var första gången jag var på något sånt här, men jag kommer definitivt att gå igen! Bra för skrattmusklerna om inte annat :)

Efter teatern gick vi vidare till en restaurang i närheten och åt en god middag och drack ytterligare ett glas vin. Totalt 3 glas för mig idag alltså. Hoppas det är en bra uppladdning för 28km långpass! :)

Inga kommentarer: