tisdag 7 april 2009

Med smak av sommar

Att vädret verkligen är förjävligt i Göteborg under större delen av hösten och vintern gör inte så mycket. Det blir liksom förlåtet så fort våren kommer. Jag älskar Göteborg på våren! På sommaren också, men det är just på våren man märker skillnaden. Och verkligen ser hur vacker staden är.


Ikväll glömde jag nästan hur hemsk träningsvärk jag har. Jag såg liksom bara de färglada krokusarna i allén och kände bara den ljumma vinden mot kinderna. och det gör inget att passet egentligen inte gick så bra. Att pulsen var alldeles för hög (till viss del beror nog detta på att jag råkade ta dubbel dos astmamedicin som ju ökar hjärtfrekvensen) och farten inte var den bästa. Det är sjätte träningsdagen i rad (inklusive en ovanligt intensiv helg) och kroppen behöver vila. Men jag skulle inte för allt i världen vilja vara utan det här passet. Det gav en försmak om sommar och lätthet. Om toppform och spänning.

Imorn är det viktig och välförtjänt vilodag. Som vanligt på onsdagar.

5 kommentarer:

House Of .... sa...

vad har man på sig när man vill jobba o dte är 9 grader i skuggan?=)

Ann-Sofie sa...

ååh det såg härligt ut! Jag inväntar fortfarande vårsolen:)

Em Löfgren sa...

åhh!! du får mig att längta till sommar! shorts, linne, joggingskor och så ut pch springa i kvällssolen! innan man kommer hem, tar en dusch, dricker ett glas kallt vitt vin och grillar! =) åh! livet som bäst! =)

MarathonMia sa...

Den där känslan är så skön. När livet liksom tar över och prestationerna inte spelar någon som helst roll. Att få uppleva här och nu.

Behåll känslan läääänge!

Löpning & Livet sa...

ingela: antar att du menar jogga här.. så jag säger t-shirt, tights och tunn jacka :)

ann-sofie: ja!! hoppas den når upp till er också snart!

em: shit va härligt det låter!!

mia: visst är den!!