måndag 13 april 2009

Ännu mera helg!

Känns som att helgen aldrig tar slut. Men jag klagar inte. (Förutom möjligtvis på att jag inte pluggat mer än typ 30min i fredags) Idag står massor av saker på agendan:

♥ Lyssna igenom mitt nya pass som jag ska köra klockan 12
♥ Köra passet
♥ Kanske köra lite styrka om kroppen känns bra
♥ Packa och strukturera lite inför flytten på lördag
♥ Försöka hinna vara ute i solen och dricka latte
♥ Äta ännu lite mera godis, det är ju fortfarande påsk! ;)

Ok. Det kanske inte var massor av saker, men det var dessa jag kom på just nu. Finns säkerligen något annat jag kan fixa lite med. Plugga exempelvis.. Fast, det är ju faktiskt helg, så nog borde jag väl få vänta med det tills imorn?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det härligt med helg. Jag har haft helg sen i torsdags, men eftersom jag har tenta imorgon borde jag pluggat betydligt mer än de 2,5 timme jag fått ihop. Motivationen till plugg finns liksom inte där just nu... Men vi tar igen det ikväll. Minst 4 timmar plugg idag, aight? :P

Snorkkis sa...

Ja så härligt med lång helg. Och så börjar man ju vänja sig vid att sova längre, få träna på dagstid, ta en tupplur mitt på dagen, njuta av solen. Men fulladdade batterier borde man minsann ha då vardagen återvänder.

Malin sa...

Nej, det är inte kul. Jag vet, det är en jätte bra idé att cykla, simma eller göra något annat i en vecka eller så... Men inte alls lika kul! :(

Löpning & Livet sa...

river: motivation är som bortblåst!

snorkfröken: ja, tänk om man alltid fick ha de så!

malin: nej.. fast i längden vinner du nog mycket på det.. och kan komma igång och springa oskadad snabbare..