torsdag 2 april 2009

Dags för backar igen!

Äter frukost och väntar på att det ska komma någon och besikta lägenheten. Jag gillar inte sånt, det känns alltid som om jag ska bli kritiserad för en massa. Fast jag vet i och för sig inte vad han/hon (tyvärr tror jag att det är en väldigt oattraktiv man som stinker svett och som jobbar som fastighetsskötare som kommer) skulle ha att klaga på, men jag är ju bäst i världen på att oroa mig :)

Oj, nu ringde en kvinna och sa att det kört ihop sig och hon inte kunde komma idag utan kommer imorn istället. Typisk det här struliga bostadsbolaget!

Jaja, åter till rubriken: Backar, eller ja, backintervaller står på schemat även denna torsdag. Samma pass som sist, men jag tänker lägga till en intervall och springa 7 x 300m. Jag gillar faktiskt backträning! Visst, när mjölksyran är som värst (Mr Sz brukar skriva att man inte ska få nån mjölksyra, men hur det skulle gå till kan jag bara inte fatta! (Eller så är det jag som är extremt otränad, men det har jag svårt att tro) Det är omöjligt!) och det börjar bli svårt att andas är det kanske inte det roligaste som finns, men så fort man kommit upp på toppen och vänt nedåt igen är det underbart!

Ett litet orosmoment är dock min rygg/nacke. Igår vaknade jag med någon slags nackspärr som gjorde att det stack som av knivar in mot ryggraden i vänster bröstrygg. Jag hade stora svårigheter att lyfta armarna, och att vrida huvudet åt vänster kunde jag bara drömma om. Allt eftersom dagen gick blev det dock lite bättre, och idag kan jag röra mig betydligt mer, men helt bra är det inte. Så himla typiskt mig att drabbas av nåt sånt. Fast inte så förvånande. Jag drömmer så sjukt mycket konstiga grejer om nätterna nu och rör mig antagligen på konstiga sätt. Undrar var min hjärna får allt ifrån?! Det jag drömde inatt var verkligen HELT SJUKT! För komplicerat att förklara dock :)

Nä, dags att ladda vidare!

7 kommentarer:

Tina sa...

Backträning är underbart! (så länge det inte tar ont i knäna i.e.) Jag har också tänkt följa hans löpprogram och undrar vad som är vitsen med att försöka inte få mjölksyra och hur man lyckas med att inte få det... Jag älskar mjölksyra =)

Anna (Orka mera) sa...

Ahhh, backar. Sånt måste jag också ta tag i. Snart...

Anna sa...

Härligt med backträning. Om ni har lika fint väder som vi idag kommer det att bli ett superbra pass. Ta det försiktigt med din nacke bara.

Löpning & Livet sa...

tina: ja eller hur!

anna: ja, det tog ett tag för mig också, men bara man ä igång är det skönt! :)

anna: ja det är strålande sol och varmt!!

Mela sa...

Va? Och du har ju ändå en bit kvar till 30! Annars är det så man känner igen en person som har fyllt 30, den går och lägger sig hel, men vaknar skadad... :)

Sofy sa...

Backar och inte mjölksyra? Det är ju lika omöjligt som att det man släpper i luften inte dimper till marken!!!

Löpning & Livet sa...

mela: hehe, bäst att passa på att va glad över att jag är på rätt sida ett tag till då :)

sofy: ja, precis! eller så har vi olika definition på vad mjölksyra är..