torsdag 23 april 2009

It´s a sign!

Efter marathon kommer ultramarathon. Klart att jag ska springa det här! (Om jag tar mig i mål i sthlm den 30:e maj vill säga, men det får vi väl hoppas.) 6h är en bra ultrabörjan så det får det bli. Ett litet problem är att det är samma helg som tjejmilen, men jag får väl helt enkelt hoppa det i år. Jag springer ju ändå midnattsloppet helgen innan och SÅ kul är det faktiskt inte att trängas med tjejer/kvinnor/tanter som envisas med att ställa sig i fel startgrupp (Även om jag gillar att vem som helst kan vara med och att det är en kul grej och allt sånt. Vill man tävla på blodigt allvar kan man springa andra lopp.) Nä, min ultradebut är roligare och viktigare. Hoppas jag.

Jag tar det iallafall som ett tecken. Ett tecken på att mina ben är mogna för fler mil.

(Eller ska jag slå på stort och köra 12h??!)

8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Jag sitter också här och velar fram och tillbaka. Ska jag ska jag inte? 6 timmar låter ju i alla fall LITE överkomligt. Velar lite till...

Snorkkis sa...

Det loppet hade jag inte hört om tidigare. Är också såå sugen på att köra nåt ultra lopp. Tufft! Men 12 timmar tror jag ännu får vara :)

Cicci sa...

Åh way to go tjejen! Inte illa att bara komma på tanken. Fast du har ju sprungit maran förut också så det lär du ju klara!

Anna sa...

Ni är inte kloka!

MarathonMia sa...

...Trollhättan är en trevlig stad... :)

Löpning & Livet sa...

anna: ja kom och kör 6h med mig så kan vi prata! det hann vi ju inte i helgen :)

snorkfröken: ja.. det blir nog 6h.. några utmaningar ska man ju ha i framtiden också :)

cicci: nej jag har ju inte det.. det längsta är lidingöloppets 3mil

anna: nä, förmodligen inte :)

mia: måste ju springa mara först :)

Anonym sa...

Hi all. How are you?

Anonym sa...

Is it possible to contact administration?
Hope for answer