lördag 11 april 2009

Glad Påsk!

Det blir nog inte så mycket till påskfirande för mig i år. Brukar visserligen inte fira så mycket annars heller, men lite godis och ett ägg eller två brukar ju slinka ner. Det gör det förvisso varje dag så det blir ju inte jättestor skillnad. Eller ja, godis kanske jag inte äter riktigt varje dag, men ägg blir det allt som oftast. Om jag är hemma över påsken brukar det ju bli påsklunch också, men sånt orkar jag inte fixa med bara till mig själv (Martin är hemma hos sina föräldrar men det är ju bara att vänja sig, om en vecka får jag alltid laga mat till bara mig själv!) och föresten tycker jag inte att det är så speciellt gott heller. Är ju typ samma saker som på julbordet fast minus skinkan (som jag ju ändå inte äter) plus äggen.


Ät inte upp mig!

Nej, jag firar påsk med långlångpass med Emil. Siktar på minst 28km och tänkte springa runt lite i skatås och delsjöområdet plus lite annat. Strålande sol och varmt så det blir nog t-shirt-och-knälånga-tights-premiär idag. Nice!

Ha en superglad påsk sötnosar!

Inga kommentarer: