torsdag 9 april 2009

Topp 3 en vanlig torsdag i april

Sådär. Nu har jag lämnat ytterligare två rör blod för provtagning. Nu hoppas jag bara att de kan snabba på med analyserna så att jag snabbt kan få järntillskott utskrivet, jag måste ju hinna bli pigg, stark och snabb innan det är dags att börja tävla!

Snart ska jag iväg och skriva på kontraktet för min alldeles egna lägenhet! Även om jag och Martin som sagt är bästa vänner så ska det bli skönt att äntligen få flytta, att äntligen gå vidare. Det känns lite som att jag levt i ett vakum sedan i början av januari och det ska bli skönt att få kliva ur den bubblan (kan det vara vakum i en bubbla?). Lagom till våren och allt. Enda minuset är att lägenheten inte är supersnygg, tapeterna i köket är exempelvis hemska och det är gult kakel i både kök och badrum. Men det går ju att ordna med lite färg och kakeldekor. Ska bara få tid, ork och hjälp (hej Jenny!) att orka ta tag i målandet. Men det kommer. Just nu är jag bara glad över att det ordnade sig så bra att vi båda fick en varsin lägenhet på denna sidan stan där vi trivs så himla bra.

Tredje bra grejen är egentligen två. Först en lugn jogg på förmiddan och sen army ikväll. Jag har en känsla av att allt kommer kännas hundra gånger jobbigare nu bara för att jag VET att jag har så låga järnvärden.. Men jag ska försöka glömma och köra på som vanligt! Sen blir det nog en himla massa godis hela helgen, det är ju trots allt påsk!

1 kommentar:

MarathonMia sa...

:) Likis igen! Jag har grymt fult gult kakel i köket... får vänta till slutet av maj innan det kan åtgärdas :)

Men det är skönt att få gå vidare, även om man är vänner. Så mycket lättare att bygga sig själv.

Hoppas du får svar på proven snart och kan bli piggelin igen!