torsdag 2 april 2009

Matmonster

När jag vaknade (inte av mig själv även om jag skulle önska det) kl 7 var jag så hungrig att jag mådde illa. Skyndade mig att fixa iordning min vanliga frukost och strax före åtta hade jag fått i mig allt (ja jag äter långsamt plus att det är så himla mycket jag måste trycka i mig). Inte längre hungrig, men inte heller mätt. Nu en och en halv timme senare är jag lika hungrig igen! Vad är problemet?! Nu måste jag ju äta mellanmål också innan jag cyklar till skatås. Suck.. Ibland är det jobbigt att vara mig :)

4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Å vad jag känner igen mig, är precis likadan! Alltid hungrig!

Snorkkis sa...

Mera energität mat? Fast jag känner igen mig, jag känner mig som att jag skulle käka som ett kraftverk!

Och du behöver nog antagligen all den energin så mycket som du tränar.

Snyggt jobbat med intervallerna!

Erika sa...

Det är bra att äta långsamt. Och mysigt :) Vad består din frukost av?

Löpning & Livet sa...

anna: ja, jobbigt!

snorkfröken: jo, jag äter väldigt energität mat.. i princip aldrig lightprodukter (kanske 15% creme fraiche/matlagningsgrädde men inte mycket mer), gainers efter varje pass osv..

erika: jag äter 95% av alla dagar 1 och 1/2 portion havregerynsgeröt med ca 1msk krossat linfrö och ca 2msk slorosfrön, hallon, mellanmjölk, juice, ägg, kaffe emd mjölk.. en hel del alltså :)