lördag 4 april 2009

Cykling, cykling & choklad

Det är inte kul att se sig själv på film, men väldigt nyttigt! Det är definitivt inte kul att HÖRA sig själv på film, men någon nytta finns det säkert med det också...

Är som sagt på en inspirationsutbildning och nästan det första vi fick göra var att presentera en låt och filmas. Som tur är visste vi ju om det och skulle ha förberett oss i förväg, men det är ändå så svårt! Man vill hinna få med så mycket på de få minuter man har på sig, och man vill göra allt så rätt, så på nåt sätt blir det ganska stelt.. Jag fick kritik för ungefär det jag hade väntat mig och beröm för ungefär det jag väntat mig. Imorn ska samma sak göras igen. Bättre. Resten av födelsedagen går alltså åt till att fundera ut hur jag ska göra för att förbättra det jag kan förbättra. Men jag gör det i sällskap av ett glas rött och massa choklad. (Fick ett chokladogram med bud, tack bästis-Ellen!)

(Tårtan blev föresten god. Massa mörk och vit choklad. Me like!)

5 kommentarer:

Susanna sa...

Blev det något kvar av tårtan eller :)

ingy sa...

GRATTIS! :D

Ann-Sofie sa...

grattis grattis :)

Sofy sa...

Grattis i efterskott vännen! Borde naturligtvis ha ringt, men ja, det blev liksom inte av mitt bland släktkalas och spejaträning i skogen. Hoppas födelsedagen var fantastiskt bra! Kram kram

Löpning & Livet sa...

tack för allt grattis sötisar!