söndag 26 oktober 2008

Summering

Jag kanske borde skriva några rader om det rosa eventet också.. Hm.. Jag börjar väl från början då:

Vi (Jag och han längst till höger på bilden nedan) klev in på det exklusiva sportlifet strax efter halv fyra för att först gå på Activitus föreläsningen. Vi bytte om, mötte upp med vår tredje teammedlem och gick in. Tyvärr visade sig denna föreläsning inte vara så bra som väntat. Dels framkom inte direkt någon ny information (iallafall inte för oss, som redan är väl insatta i ämnet) men framförallt för att folk (ursäkta om jag låter hård) ställde ganska idiotiska och delvis orelevanta frågor hela tiden så att föreläsaren (som säkerligen är jätteduktig inom området!) liksom inte kom någonstans. (Om det vore jag som hållit i föreläsningen hade jag först sagt det jag ville säga och sedan låtit folk ställa frågor på slutet..) Nu blev vi tyvärr så uttråkade att vi gick ut efter ungefär halva föreläsingen..

Strax före föreläsningen träffade jag på Emil och hann även prata lite med Sara. Det visade sig att hon skulle cykla just de två pass vi också skulle cykla (plus 11 till då förståss) vilket var kul, även om vi tyvärr inte satt så nära varandra. Vår fjärde teammedlem dök upp och det var dags att gå in i den rosaskimmrande salen!

Första passet hette Alpe d´Huez och motsvarade en av deletapperna i Tour de France. Ett helt ok pass där tyvärr ljudet och projektorn som skulle visa var vi cyklade strulade. Nästa pass var ett RPM pass (Les Mills förkoreograferade), något slagts best of pass som var riktigt kul! Jag har tidigare inte gillat RPM så mycket, men det här var absolut "cykelvärt". När detta pass var klart kom Karin in för att byta av Sara och jag hann byta några ord med henne innan det var dags att gå in i relaxen för att bubbla och basta lite innan vi gav oss ut på stan och in på ett thaiställe för att äta och dricka massa gott.

I morse var det dags för vårt tredje pass, Bland alper och proffs, som motsvarade den sista etappen i Tour de France med mestadels tempokörning och spurter, men även några korta stigningar. Idag funkade projektorn på vilken en film från ett riktigt lopp visades. Tyvärr var jag väldigt sliten efter en hård träningsvecka så jag hade inte så stor kapacitet som jag hade önskat. Men det var kul att få uppleva ett lite annorlunda pass än vad jag är van vid!

Jag kan verkligen rekommendera er att vara med på nästa års event! Superhärlig stämning, fantastisk träningsglädje och massvis med energi. Att det är till stöd för bröstcanerforskningen är en fin bonus. Nästa år tänker jag cykla lite fler timmar, ni är på va??

6 kommentarer:

Susanna sa...

Absolut!

Anonym sa...

Här var det verkligen Rosa! Härligt jobbat =)

Karin sa...

Det var jattekul att ses "pa riktigt"! Visst var det sista alp-passet bra? Stamningen hjalpte mig sista biten iaf!

Löpning & Livet sa...

Sus: Härligt! :D

Cicci: jepp :)

Nike: Ja det var jättekul (både att ses och alppasset)!!

Anna (Orka mera) sa...

Jajamensan, nästa år är jag där, ingen tvekan om den saken! Längtar redan...

Löpning & Livet sa...

anna: hräligt! :)