torsdag 30 oktober 2008

I endorfinernas värld

Fulladdad med ny energi efter ett hårt men superkul armypass. Bacillerna har fått flytta ut och ge plats för mjölksyran. Me like! Endorfiner är verkligen ett bra påhitt, tack evolutionen som givit oss detta. Ena stunden är jag så trött att jag helst vill lägga sig ner och dö. Eller åtminstone få svimma/sova en liten stund. Kort därefter ligger jag ner på golvet, sjöblöt av svett men med ett leende på läpparna och ett bubblande skratt i magen.

Och på köpet kommer jag få ett sjukt snyggt löpsteg efter alla höga-knä-ruscher, hälkick och övningar som upphopp, hopp med låtsat hopprep och annat där vaderna får jobba. Army is the shit!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev också kär i låten!

Oh, visst är det härligt när endorfinet bara sprudlar!
det gjorde det ikväll, härligt att cykla ut allt efter tentan.

det var en tenta om folkhälsa och samhälle. Jag läser till Hälsopedagog.

ser att du är kost-och friskvårdspedagog, det måste vara otroligt intressant. och eget företag låter som drömmen.
hur jobbar ni där?

Cizzi sa...

Vilken härlig beskrivning! =)

Felicitas sa...

Åh, jag vill också!! :D