torsdag 9 oktober 2008

Dagens armyrapport

Idag var det inte en miljon pushups. Idag avslutade vi med plankan i 6min. Detta efter att vi kört en lång låt med olika situpsvarianter, en annan plankövning lite tidigare i passet samt att sista konditionsövningen involverade magen rejält. Jag kommer få en grymt snygg (och stark) mage om det fortsätter så här..

Förutom att magmusklerna är trötta av träningen är magen stor som en ballong av allt ätande och drickande under dagen. Mest av drickandet, ätit har jag nog gjort ungefär som vanligt (när jag inte slarvar alltså). Det vill säga mycket. Förutom detta har jag druckit alldeles för mycket kaffe, lite vatten här och där, 3 gainers och 1,5 liter sportdryck totalt under dagen. Skönt att det är vilodag imorn så jag kan dricka lite mer normala mängder..

4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Det är så man borde åka till Göteborg BARA för att testa det där. Det låter grymt! Fast då är man nog lite väl träningsnördig...

Anonym sa...

Jag tror jag dricker för LITE kaffe, för jag är trött jämt =)

Anonym sa...

6 minuter plankan....oj. Imponerande!

Löpning & Livet sa...

anna: haha, inte alls :)

petra: haha.. jag blir inte så pigg av kaffe längre, det kanske är ett dåligt tecken :)

elin: ja.. fast vi fick några sekunders vila 3 ggr :)