torsdag 16 oktober 2008

Löplust

Jag är lite springsugen. Det är ett bra tecken tror jag. Löpmotivationen har ju dalat lite sedan Lidingö, men nu börjar den sakta men säkert komma tillbaks. Dock får det vänta tills på lördag, imorgon väntar core och pump. På lördag är det däremot dags för backintervaller. Blir nog de sista på ett bra tag så det är lika bra att ladda upp med allt jävlaranamma som kan uppbådas och sedan ge gärnet från första till sista intervallen.

Jävlaranamma lyckades jag plocka fram på kvällens army också. Härligt att känna hur jag utvecklas och blir starkare!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Att motivera sig för backintervaller är inte det lättaste! När man väl är där så brukar det gå bra, men innan är det ungefär lika lockande som att städa toaletten! :( Men visst, det ger ju resultat..

Anna (Orka mera) sa...

Min löplust är inte heller helt tillbaka men jag känner som du, den är på g. Imorgon får jag se om det stämmer - morgonpass lördag kl 07. Är man knäpp eller knäpp?

Susanna sa...

You and mee both. Kanske, kanske lite lugn jogging imorgon för min del. Håll tummarna!

Sofy sa...

Sweet! Backintervaller är grymt, att du blir grymmare på army är också grymt. Men det är nästan så att jag blir rädd, ha, ha... Fatta vad komplett tränad du kommer va inom kort!!! Hade du haft några ovänner skulle de ju skaka av rädsla för din fysiska form, hi, hi... Trevlig helg pumpkin!

Löpning & Livet sa...

malin: nej.. eller ibland kan jag vara riktigt sugen på det.. men oftast inte :D

anna: Jag tycker inte du är det minsta knäpp, bara precis som jag :D

susanna: jag håller alla tummar och tår!

sofy: hahaha! SÅ bra/stark är jag inte :D Men snart så ;) Have a nice helg du med!

Miss Agda sa...

Visst är det en helt underbar känsla då man märker att träning ger resultat!!!

Löpning & Livet sa...

miss agda: så himla härligt! :D