tisdag 21 oktober 2008

En bra tisdag

Iallafall så här långt. Började med att gå upp, klä på mig yogaoutfiten, äta en banan och gå ner till gymmet. 60 minuter yoga och sen var jag vaken.


Eh.. eller åtminstone någorlunda. Hem, äta min vanliga, enligt vissa gigantiska, frukost medans jag läste lite bloggar. Sen bar det iväg till skolan, in på Seveneleven för att köpa min obligatoirska stora mugg kaffe med mjölk och nu sitter jag i biblioteket och leker duktig.

Visserligen har jag väl inte fått sådär supermycket gjort men det behöver vi ju inte låtsas om. Har iallafall letat fram lite artiklar som jag behöver till ett kommande seminarium, men snart, snart ska jag börja läsa och skriva. Snart. Ska bara blogga lite först. Och kanske kolla runt lite på facebook. (Vem vet, det kanske har hänt nåt spännande under natten?)

Just nu inser jag att det bara är 52 minuter kvar till lunchdaten med Ellen. Hm.. är nog bäst jag sätter igång med alla ska bara nu så att jag kan köpa lyxlunch med åtminstone lite gott samvete.

Inga kommentarer: