onsdag 15 oktober 2008

Trött och snurrig

Varför försöker man (jag) alltid lösa alla problem på natten? Det är ju då man ska sova och bli pigg till nästa dag. Men det verkar inte min hjärna förstå just nu. Just nu är jag inne i en period då jag har svårt att somna och när jag väl gör det så sover jag oroligt, drömmer massa konstigheter och vaknar typ 100 gånger. Hela dagen igår var jag sjukt trött och hade stora svårigheter att hålla ögonen öppna när jag satt i skolan och försökte plugga. Till sist gav jag upp och tog vagnen hem. Jag lyckads hålla mig ifrån att somna, men så fort jag kom hem stupade jag ner i sängen och sov i en dryg timme. Jag drömde konstiga saker som att jag skrev på msn men istället för text kom det bara upp massa skrattande gubbar och smileis. Jag hade också (i drömmen alltså) väldigt svårt att öppna ögonen. Det gick liksom inte. Hur mycket jag än försökte kunde jag bara få upp dem såpass mycket att jag kisande kunde urskilja de här konstiga gubbarna. Haha, var får man allt ifrån?

När det sedan blev kväll och dags att sova var jag fortfarande väldigt trött och tänkte att det nog inte kommer ta lång tid innan jag somnar. Men nej då. Så fort jag la ner huvudet på kudden blev min hjärna helt plötsligt väldigt effektiv och analyserande. Det låter ju ganska bra, men till saken hör att det hela tiden är samma tankar som snurrar hela tiden och jag kommer liksom aldrig fram till någon lösning på problemen. Är det då inte bättre att jag får sova? Dumma hjärna!

Idag är jag alltså, om möjligt, ännu tröttare än igår och inget kaffe i världen verkar hjälpa. Jag hoppas nästan att det är för mycket att göra på jobbet i ikväll, annars finns en risk att jag kommer somna..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir så när jag dricker för mycket kaffe...

Susanna sa...

Stackare. Jag drömmer dock också mardrömmar just nu. Läs om vad på min blogg strax ;)

Anonym sa...

Tjoo! Kul att du läste min blogg, fortsätt med det ;) Gillar din blogg, du skriver så öppet och ärligt, känns det som. Känner igen det där med att försöka lösa problem sent, eller på natten. hmm..trickey.
Ha det bra så ses &hörs vi! Stor kram fr malinminelli.blogg.se

Löpning & Livet sa...

jenny: ja.. fast jag brukar inte dricka kaffe så sent på kvällen så jag tror inte det beror på det..

susanna: jag läst, stackare!! Men det är ju bara inbillning som tur är!! :)

malin: tack för berömmet, vi ses!