torsdag 23 oktober 2008

Torsdag utan army

Jag har besök av min kusin med flickvän och ikväll är middag tillsammans med en gemensam vän inplanerad. Det betyder att jag missar armyn! Bhu.. Jag blir lite ledsen när jag tänker på det. Tur att jag ska vicka på ett cykel45 pass så att jag får trampa bort lite av min sorg. Nästa vecka kommer jag vara laddad till tusen!

Förövrigt har jag varit sjuk effektiv idag! Jag började dagen med en kort och superlugn morgonjogg följt av en doktorsdisputation på en avhandling med titeln; An animal model of sport related cuncussive brain injury. Riktigt intressant, men bitvis lite svårt att hänga med i terminologin. Jag visste inget om avhandlingen i föväg utan valde den enbart (en skoluppgift) för att titeln innehöll ordet sport, haha. Det visade sig att doktoranden och hennes forskargrupp gjort försök på råttor och möss (vilket jag inte gillar så himla mycket) som ska efterlikna de smällar mot huvudet som amerikanske fotbollsspelare, brottare mfl får ta emot, för att sedan se vilka skador som uppstår. Intressant som sagt!

Därefter har jag fortsatt på den effektiva banan och fått en hel del pluggat idag. Jag kan om jag vill! Som sagt, snart dags att gå och cykla och sen väntar Afrikansk kikärtsgryta med matvete efter tips från min kusin. Hon är bra på att laga mat, så det kommer nog bli supermumsigt! Lite sällskapsspel, något glas rödvin och kvällen är fullbordad (förutom den missade armyn då). Hoppas ni får det lika bra!

3 kommentarer:

Mela sa...

Åh, vad spännande! Vi har en tjej i laget som har varit sjukskriven i ett år pga hjänskakning. Läskigt va?
Mela

Susanna sa...

Hey. Ja, jag tar gärna träningsdagen en annan måndag också, för jag jobbar visst den 27:de :) Är visst lite för virrig för att kolla upp saker just nu, haha. Men vi hittar en annan längre fram! Kram!

Löpning & Livet sa...

mela: usch vad läskigt!

susanna: åh vad bra, kände mig lite som en svikare :) kramkram