fredag 10 oktober 2008

I love it!

Sitter och letar vetenskapliga artiklar till ämnesfördjupningen/magisteruppsatsen och inser hur mycket jag älskar ämnet idrottsnutrion. Det är så kul och intressant att jag skulle vilja läsa varenda liten artikel. Tyvärr har jag ju inte den tiden och får välja ut det som är relevant för just min studie. Åh! Jag vill så gärna jobba med sånt här på heltid! Jag skulle vara totallycklig hela dagarna om jag fick göra det. En dag kommer jag att vara där, tills dess får jag nöja mig med att vara lyrisk på deltid.

4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Förstår dig fullständigt!!! Låter hur kul som helst! Dela gärna med dig här på bloggen om du hittar nått nytt spännande :)

Anonym sa...

Du som är duktig på sånt... Kan du svara på det här? :-) Ända sen jag var liten värmlandstös har jag varit illamåande efter långa träningspass. En basketdoktor gav mig en gång rådet att äta nåt litet sött efter passen för att få upp blodsockret, men det måste väl finnas nåt bättre sätt än så? pusselipuss och trevlig helg!

Anonym sa...

Håller också på att leta vetenskapliga rapporter just nu. Det är svårt att sålla bort. Oftast är ämnesrubrikerna tilltalande, men innehållet mindre intressant. Men som du säger, läser man om ett ämne som verkligen är roligt så går det desto enklare! :)

Löpning & Livet sa...

anna: det gör jag.. såsmåningom :)

marie: jag svarar på frågan via msn ist.. trevlig helg!

malin: ok.. jo så kan det nog vara.. fast jag är sjukligt intresserad av idrottsnutritio och skulle verkligen vilja hinna läsa allt på området :D