söndag 5 oktober 2008

Söndag

Den här veckan har jag sprungit sjukt lite. Hittills bara 2 pass och totalt 18,5km. Nästan så att jag funderar på att ge mig ut på en kortis ikväll bara för att få upp statistiken lite.. Och för att det är skönt och kul såklart. Dock har löpmotivationen lyst lite med sin frånvaro den här veckan, vilket i och för sig kanske inte är så konstigt.. Ett Lidingölopp är ju ändå ett Lidingölopp liksom.. Och istället för att springa har jag cyklat en massa. Väldigt mycket mer än jag brukar då det har blivit hela 4 pass. Och så har jag army trainat och coreat och yogat lite. Så lat har jag inte varit!

Löpmotivationen kommer nog tillbaka snart, lite vila brukar ju göra susen. Problemet är bara att jag behöver fortsätta springa många pass i Skatås eftersom Finalloppet kommer att gå där och är extremt backigt. Det gör det hela lite mer jobbigt, jag måste ju ta mig dit också.. Eftersom min cykel knappt går att kalla för cykel nu mer, tar det emot lite.. Jag kan ju visserligen ta en spårvagn, men det är också jobbigt. Vilka i-landsproblem jag har! Nä, det är bara att ta fram "cykeln" och ge sig iväg. På onsdag. Innan dess väntar vila imorn och morgonlöpning plus pump på tisdag.

Nu väntar däremot pluggande. Måste träffa en kurskompis i skolan för att göra en gruppuppgift. Hoppas det går snabbt.. Fast innan dess ska jag byta stövlarna som jag köpte i fredags (och visst har glömt att berätta om) till en storlek större. Jag insåg att det är bättre med stövlar som är pyttelite för stora än pyttelite för små. Man kan ju ha sockar i.. Fast varför finns det inte halvstorlekar på vanliga skor precis som på löpskor? 37,5 är perfekt för mig ju.. Bild på stövlarna kommer i ett senare inlägg! Ha en fortsatt bra söndag mina vänner!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Motivationen går ju som sagt upp och ned. Jag har äntligen hittat min löpar-glädje igen. Känns skönt. :) Det gör nog du också.. Men cykling är ju minst lika bra, så varför inte variera?

MarathonMia sa...

Uhu - jag har sprungit 5,1 km på en vecka... det är jobbigt det där med statistiken!