onsdag 29 oktober 2008

Vilodag igen

Eftersom jag ska springa ett lopp på lördag tyckte jag att det var säkrast att lägga in en extra vilodag, så idag har jag inte rört mig mycket mer än några vändor till och från spårvagnar och bussar, fram och tillbaka till tvättstugan ett par gånger och en snabbis på stan för att tröstshoppa lite (Jo, när man är djupt inne i en höstdepp får man shoppa. Det blev två tröjor och en sjal till det fyndiga priset 274 kr, så rundan gjorde åtminstone inte ett så farligt stort hål i plånboken.).

Det där loppet försöker jag förtränga ända tills på lördag morgon eller möjligtvis fredag kväll. Jag vägrar missa armyn denna vecka och jag gillar att börja torsdagmorgnarna med 45min cykel (som deltagare) så imorn kan jag inte vila. På fredag körs en specialpumpklass med glitter och glamour (typ) och det vill jag inte heller missa. Kanske inte världens bästa uppladdning för ett 18,8km långt och extremt kuperat lopp, men det orkar jag inte bry mig om. Jag springer ändå för att det är kul och har verkligen noll ambitioner att göra en bra tid. Målet är att ha roligt och uppleva en kul, skön (nåja) och vacker bana i (förhoppningsvis) perfekt höstväder. Men vem vet, tävlingsdjävulen och jävlaranammat kanske dyker upp lagom till tiotiden på lördag?

Vilodag idag alltså. Men inte på jobbfronten; först lite (med betoning på lite.. idag var vi liite ofokuserade och råkade göra lite annat) jobb med egna företaget och snart 5 timmars repanjobb. Hoppas kvällen går fort så att jag får komma hem och sova och vakna till en ny armytordag!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för lopp du ska springa? Det låter tufft! Men det fixar ju du! ;)

Susanna sa...

Oj, var det 18 km, jag hade av någon anledning fått för mig att det "bara" var en mil! Aja, om du bara ska springa för att det är kul är det väl lika bra att klämma in all annan kul träning innan dess också då :)

Malin sa...

Se ut som du också har en härlig banprofil framför dig. Lycka till!

Anna (Orka mera) sa...

Oj, vilket roligt lopp!!! Det hade jag också kunnat tänka mig om jag bott snäppet närmare!

Anonym sa...

oh, ser ut att vara en tuff (och därmed rolig) bana som sagt! Ska bli kul att höra vad du tycker efteråt!

Löpning & Livet sa...

malin: det är finalloppet, ett lopp i skatås här i gbg

susanna: nästan 19 :) Jo, och efterom min kropp är konstig och alltid överraskar kanske jag springer supersnabbt :D

malin: eh.. ja så kan man också se det :P

anna: Du kan fortfarande efteranmäla dig! :D

funrun: ja.. det ska bli väldigt spännande! :)