måndag 20 oktober 2008

Godmorgon

Frukost i magen och träningskläder på kroppen. Snart är det dags att gå ner och köra min morgoncykel. Idag blir det nog ett backpass tror jag. Ikväll ska jag vicka på en annan 45min klass, då blir det nog pyramidpass tror jag. Egentligen skulle jag vilja springa en kortis också, men det får väl antagligen vänta tills imorn. Då ska jag morgonyoga också, jag har verkligen fastnat för detta.

Godmorgon!

4 kommentarer:

Susanna sa...

Godkväll :) Hoppas att cyklingen gick bra! Usch jag är så sjukt sugen på att ha häst nu... Men det funkar ju inte så smidigt så länge man bor såhär, och det ska jag ju göra i några år till. Känns inte så kul. Vill ha häst nu!

Anonym sa...

Hallå där :)
Jag läste i din blogg att du var haj på det här med konditionsträning :) Därför hoppades jag att du hade lust att hjälpa mig med en liten fundering...
Hur långt (km) bör man hinna på 45 min för att det ska vara bra!?
Vore jättesnällt om du skulle kunna svara på detta!
Kram M

Anonym sa...

Skönt med morgonträning.. Om man orkar det vill säga! Jag är alldeles för seg då.. :(

Löpning & Livet sa...

susanna: jag med!!

m: tja.. det finns väl inga gränser för vad som är bra eller dåligt, det beror ju helt på vad du har för utgångsläge. En elitlöpare kommer ju en bra bit över milen på 45min medan jag själv nästan kommer upp i en mil om jag springer på max (tävling). Jämför dig bara med dig själv! :)

malin: ja det är skönt för det mesta :)