lördag 4 oktober 2008

Vin, synth och Zeigeist

Igår drack jag vin och såg en konsert med ZeigeistSynthklubben. Jag är väldigt nöjd över mitt förnuftiga och lagoma intag av vin, då det nog bara blev drygt en halv flaska, eventuellt lite mer. Dock slank det ner en äcklig päroncider framför scenen, men det behöver vi vi inte låtsas om.. I vilket fall som helst är jag inte det minsta bakis och tänker därför gå och träna core plus cykel snart.
Det var trevligt att få gå på synthklubb och se lite härliga outfits igen, det var alldeles för länge sedan.. Fast å andra sidan var det ju inte helt rätt kväll för att se speciella kreationer efter som Zeigesit är ett band som mer drar en annan slags folk. Musiken var även den lite blandad, även om synthpopen dominerade, åtminstone på det dansgolvet jag höll mig till. Alla blev förövrigt glada när en gammal Ace of Base hit spelades. Det sjuka är att jag inte hört låten på säkert 15 år och ändå kunde texten. Haha.

Bandet Zeigeist var bra. Kanske inte lika bra som senast jag såg dem på Arvikafestivalen förra året, men helt ok. Sjukt snygga människor och sjukt snygg scenshow! Konst och musik i sin bästa form. Se dem om ni får chans!

5 kommentarer:

Sofy sa...

hi, hi, ja visst är det roligt hur vissaexter fastnar! Galet!

låter som en kul och skön kväll, ha en härlig helg och lycka till på passet darlin'!

Susanna sa...

Då kommer ju du enligt vår fantastiska vin-logik lätt att vara bäst på passen idag :) Kram!

lina sa...

Låter som en skön kväll! Fortsatt trevlig helg tjejen!

Anonym sa...

Tjena. Ser att du har anmält dig att cykla några timmar på 24-timmarsspinningen. Jag ska också göra det men deltar i ett lag och galen som jag är ska jag cykla mitt i natten ;)

Löpning & Livet sa...

sofy: ja.. nånstnas långt bak i hjärnan finns tydligen massa onödig info :)

susanna: ja.. nu när jag tänker efter var nog benen ganska pigga :P

lina: tack desamma!

river: jo.. vi fick ju inte ihop ett helt lag men ville gärna va med ändå.. några timmar är ju bättre än inget alls! synd att vi inte cyklar samtidigt!