tisdag 28 oktober 2008

Yogamorgon

Tisdagmorgon betyder numera yoagmorgon. En morgon som min kropp gillar. Både den fysiska och den mentala delen av den. Det är bra för mig att få sträcka ut, vrida runt och stärka upp min stela och (enligt mig, hur jag står mig jämfört med andra har jag ingen aning om) osmidiga kropp. Det är ännu bättre för mig att fokusera på mig själv här och nu. Att glömma livets bekymmer och för en timme slippa fundera så mycket. Visserligen fungerar även annan träning som tankerensare, men på något sätt är yogan ändå strået vassare.. Har ni aldrig provat, gör det!
Resten av dagen består av pluggande, seminarium, förhoppningsvis lite löpning och samlande av energi. Konstigt hur kroppen kan vara så pigg medan psyket och ögonen är så trötta. Fast å andra sidan var det vilodag igår. Då blir kroppen pigg men ögonen trötta. Och psyket.. Ja det är alltid trött just nu. Men det blir bättre. Såsmåningom.

Kaffe nu!

8 kommentarer:

ingy sa...

London rockar! :) Men lite besviken blev jag, det försvinner mer och mer av mina favoritbutiker. :( Men London är alltid London.

Är genomförkyld sedan i fredags. Typiskt när man har gått x antal mil och fått upp flås och vana av att promenera tokmycket så blir jag sängliggande. :-/

Spinningpasset för rosa bandet såg heavy ut. ;) Jag ska börja skänka pengar varje månad till valfri orginisation. Bestämde mig i helgen. ;)

Susanna sa...

Jag ska också komma igång med yoga, såsmåningom. Det är väldigt välgörande och skönt att använda hela kroppen ihop som i yogaövningarna, till skillnad från vissa styrkeövningar där man isolerar muskler.

Susanna sa...

Oj, nu råkade jag gå in på den där acivitus sidan och började snabbt räkna ut hur snart jag har 1000 kronor över. Damn! Ska du testa eller har du redan koll på allt sånt? Eller var det där du funderade på att kolla maxpuls och så?

Em Löfgren sa...

yoga låter spännande! nån gång ska jag testa Säkert skönt för hjärnan och avslappning såväl fysiskt som mentalt!

Anonym sa...

Det låter som en bra start på dagen! Något alla borde testa...

Sofy sa...

Skoj att du kommit igång med yogan. jag borde, men det finns ju inte tid!!! Kram

Cizzi sa...

Åh, jag längtar tillbaka till mina yoga-rutiner =)

Löpning & Livet sa...

Ingy: trevligt med london! och bra att skänka pengar, det borde jag också göra..

susanna: jo, yoga är bra! jo jag har kollat lite på aktivitus, mend et får nog vänta lite.. är lite andra dyra saker jag behvöer köpa först :)

emliscious: ja testa!

malin: absolut!

sofy: nej.. jag kommer nog inte heller ha tid sen när min maraträning börjar.. men jag ska försöka få in ett pass lite då och då isf!

cizzi: du får hitta dem igen :)