fredag 24 oktober 2008

Äntligen helg!

Jag ska snart iväg och instruera mitt fjärde cykelpass för den här veckan. Förutom mitt eget måndagmorgonpass har jag fått hoppa in och vicka på tre stycken, vilket är superkul! Idag väntar 60min backar. Sedan ska jag stretcha hela kroppen ordentligt i minst 20min, för att därefter gå hem och äta, dricka och äta lite mer. Och bara vila! Imorn väntar nämligen en hård träningsdag med core och pump på förmiddan och sedan två timmars cykling på eftermiddan/kvällen. Roligt!! Jag har shoppat supersnygga rosa tröja till mig och en av de andra i mitt team (han är minst lika snygg som jag i sin :P) så jag känner mig laddad och redo.

Trevlig helg boys & girls!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha så kul i morgon på spinningen och kör så det ryker! Är så avis så avis så avis :)

Cizzi sa...

Hoppas det rullar på fint under rosa bandet-spinningen! =)

Anonym sa...

Trevlig helg på dig med, kör hårt! =)

Löpning & Livet sa...

Anna: det gjorde jag! :)

Cizzi: det gjorde det! :)

Cicci: tack! :)