onsdag 22 oktober 2008

Rosa bandets 24 timmars spinning

Jag vet inte om jag sagt det, men jag ska alltså vara med och cykla några timmar på det här underbara eventet. Eftersom vi (jag och två andra på jobbet) inte fick ihop nåt lag (och inte är lika galna som Nike & Puma som kommer utgöra ett lag och cykla halva dygnet var) bestämde vi oss för att åtminstone anmäla oss för några lösa timmar. Sagt och gjort, vi kommer cykla 17-19 på lördag och 10-11 på söndag. Det ska bli fantastiskt kul och jag hade gärna cyklat några fler timmar.


I och med detta har jag ju faktiskt en godtagbar ursäkt för att shoppa en snygg rosa (och svart) cykeloutfit inför lördag. Eller hur?! Trots att jag lovat mig själv att inte shoppa så mycket kommande månad då jag utökat min garderob rejält (och ansträngt min ekonomi ohälsosamt mycket) den här månaden finns en viss risk att jag kommer befinna mig på diverse sportaffärer på fredag när mina CSN-lånade pengar kommit in på kontot. Jag har ju faktiskt inte shoppat några träningskläder på ett bra tag nu.

Självklart kommer jag även ha rosa sportdryck i en genomskinlig vattenflaska, rosa is the new black!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Usch. Rosa. Är det bara jag som inte gillar rosa? Det FINNS ju typ inga andra träningskläder att köpa längre. Du gillar rosa, Jane, Ruth, Tess... Äh. Jag går hem och lyssnar på "fortsätt åh fortsätt å va rebell, fortsätt åh fortsätt å va rebell..." :)
/Mela

Löpning & Livet sa...

Mela: Hahaha.. fast jag har faktisk övervägande svarta träningskläder :)

Anonym sa...

Synd att vi inte cyklar samtidigt. Hade det inte varit för att jag har tenta efter helgen så hade jag varit där och hängt iaf, men nu ser det ut som att tiden inte kommer finnas till det. Kommer bli ett sjuukt bra event! Nu ska jag fortsätta plugga (jag är kass på att hålla mig ifrån bloggarna...) innan jag ska ut till frölunda för att teama på ett entimmespass...

Erika sa...

Smart! Ju mer rosa desto mer "rosa bandet" blir det ju :)
Jag ska inte spinna på lördag men planerar för en rosa löptur i skogen. Sen har jag ju försett mig med ett rosa band som sitter snyggt på min svarta handväska och ett rosa band på min svarta mobil. Allt köpt av Rosa Bandet såklart!

Kram

Löpning & Livet sa...

river: ja det är synd! Tänkte gå på activitusföreläsningen kl 16 också, men jag antar att du inte kan gå på den heller då?

erika: rosa löpning funkar ju lika bra det med! Jag har också ett fint rosa band, fast på min jacka :)

Anonym sa...

Just ja. Det hade ju varit instressant att gå på den. Om jag är duktig på att plugga på fredag kväll och på lördag innan det så kanske jag kan prioritera det.

Susanna sa...

Haha, ja var helrosa! Och ta kort och lägg ut!!

Anonym sa...

Det låter som ett vettigt event.. Sådant finns ju bara i storstäder! :( Jag kan hålla med om att jag är rätt snabb! ;) Och snabbare ska jag bli... :)

Anonym sa...

Roligt att d kommer, men synd att du missar mitt pass!

MarathonMia sa...

En rosa spinningtopr kan mans som sagt var aldrig ha för många av...

Löpning & Livet sa...

River: ja det tycker jag! :)

susanna: kanske inte helt helrosa, men något rosa ska jag nog kunna hitta! :D

malin: ja, det är synd att det inte ordnas på fler ställen..

sofia: ja det är synd! hade varit jättekul!

mia: nej verkligen inte! :D

Anonym sa...

Jag håller med - rosa is the shit. Och bara därför har jag fixat ROSA lampor till vårt rosabandetspinning i kävlinge. Tänk så fint!!!!

Puma sa...

hej hej - jag hoppas vi ses imorgon!!! jag vill också försöka gå på aktiviusföreläsningen... måste bara se till så att karin cyklar då. vi får se hur det går med det. snart ska vi bråka om saken under bilresan ned till göteborg. :)

Anonym sa...

Puma (eller Nike, hehe) och Andrea - Vi ses på föreläsning!

Löpning & Livet sa...

Anna: Åh! Hoppas det är lika fint hos oss :)

puma: ja, men det får vi se till att göra!

river: trevligt! :)