fredag 31 oktober 2008

Handstående pushups

Glömde ju att berätta om den nya (kanske inte ny som sådan, men ny för mig) övningen vi gjorde igår.. Handstående pushup. Jo ni hörde rätt. Man står alltså på händer och gör puschups. Om några veckor bli det på en hand så det är bäst att inte missa nåt mer övningstillfälle nu :D

Nu är jag (och de andra) inte så bra att vi står på händer helt av oss själva (även om det hade varit coolt att klara av det. Det kanske kommer såsmåningom?), vi får, tack och lov, hjälpa varandra. Genom att jobba i par där den ena går upp i handstående och den andra tar emot benen och sen håller i dessa har man faktiskt en ganska bra balans. Dock var min partner för dagen (tillika instruktören himself) inte fullt så koncentrerad på att hålla koll på mig och mina ben (han höll mera koll på alla andra), så det slutade med att jag var nära att slå över, fick lite lätt panik och rasade ihop i en hög. Men kul var det! Funderar på att gå hem och öva mot en vägg så att jag kan briljera lite nästa vecka. Då är det föresten dags för bakåtkullerbyttor. Bäst att öva på det också för det kan jag verkligen inte!!

6 kommentarer:

MarathonMia sa...

shit vad kul det låter!

Anonym sa...

Hello. Nu är det klart. Jag kommer börja instruera ett till pass och detta på City. Cykel60 på tisdagar kl 17.00. Då vet du att du är välkommen för en provträning, säg bara till :P

Löpning & Livet sa...

mia: det är helt sjukt kul!! :D

River: åh! Då ska jag boka in nån tisdag! Kan dock inte nu på tisdag för då jobabr jag, men kanske tisdan efter?

Magdalena sa...

Låter tufft men kul. Känns det mkt i handlederna efteråt? Såg nåt sånt på Youtube under crossfit.

Anonym sa...

Säg bara till innan så bokar jag in dig. Ha en trevlig helg!

Anna (Orka mera) sa...

Nämen hjälp vad kul! Fast hur man skulle få upp mig i handstående vetesjutton! Lyftkran?