tisdag 7 oktober 2008

Morgonlöpning

Idag fick jag springa igen. Visserligen var det kolmörkt ute när jag gav mig ut strax efter klockan sex i morse, men jag kunde ändå känna att det skulle bli en lika fin höstdag som igår. Med Stieg Larssons Flickan som lekte med elden i öronen (hur kan man bli så beroende av en bok man redan läst??) och motivationen på topp. Hög och klar luft som gick lätt att andas. Pigga ben och en springsugen kropp. 11 kilomter i ett lugn och behagligt morgontempo, vilket betyder en pace på runt 5:30min/km för mig. En underbar start på en fullspäckad dag.

Hade ju planerat pump ikväll, men då jag var tvungen att hoppa in och jobba några timmar får det passet köras en annan dag. Men det gör inte så mycket, jag kan hoppa in i cykelsalen och köra igenom mitt nya pass efter jag jobbat klart istället. Och snart är det torsdag och älsklingspass igen!

Nu väntar däremot lite pluggande lunch med bästis-Jenny (vi blev bästisar när vi var fyra år och är nog mer som syskon egentligen), litteraturseminarium om "effekten av interventioner för att förebygga övervikt och fetma hos barn och ungdom cykling och sängen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej ! Kan man vara med endast på torsdag-kvällarna, och i så fall vilken tid & var ? Har en kompis som startade en "camp" i måndags och tycker det är sjukt kul ! Men enligt henne köper man en jurs på 6 veckor och kör 3 ggr i veckan. Men då jag är instruktör och har många andra pass i veckan skulle jag bara vilja köra på torsdagar, om det funkar. Vart vänder man sig ? Träningshälsningar Anette

Löpning & Livet sa...

anette: Välkommen hit!

Armytrainingen är som vilka klasser som helst, det är alltså bara att komma! Kan dock vara bra att ringa och boka sig först.. Mer info finns på:

www.activewellness.se

Där finns info om passet, telnr, vägbeskrivning osv..