söndag 12 oktober 2008

Kortis

Idag har jag varit i skatås och sprungit 15km i perfekt höstväder. Trots att jag sprang på i ett behagligt tempo gick det tydligen i 5:24 pace i det rejält kuperade spåret. Det var gula och röda och orangea löv överallt, lite lera här och där och ren löparglädje. Det är sådana här dagar jag inser hur mycket jag älskar löpning och jag hoppas att fler får uppleva samma sak. Love!

7 kommentarer:

MarathonMia sa...

Precis som det ska vara. När yttre och inre frid stämmer överrens. Härligt!

Mia sa...

Hej, foljer din blogg, gillar den! Saknar gotet och skatas nar jag laser! Later som om att du hade en underbar runda!

Anna (Orka mera) sa...

Å låter härligt. Ska själv ut alldeles alldeles strax :)

Anonym sa...

Det låter som en underbar runda. Hösten är fin!

Cizzi sa...

Vad underbart det låter =) Nästan så jag själv blir sugen.

Löpning & Livet sa...

mia: precis!

mia: vad kul! det var underbart!

anna: härligt! (fast här är det gråmulet regnväder så jag håller mig inne)

elin: hösten är superfin när det är sol!

cizzi: ja, du får prova, det är underbart!

Villa Carl Larsson sa...

Åh vad sugen jag blir på ett löppass. Har ju varit helt underbara höstdagar på sistone men jag har varit sjuk och inte kunnat vara så mycket ute. Synd! Ska försöka komma igång nu igen sakta men säkert. Än så länge får jag drömma och inspireras av dig hurtbulle *ler* Kram