lördag 11 oktober 2008

Träningslördag

1. 30 minuter core. Ett pass enbart på matta (alltså ingen boll) som gick helt ok trots att det kändes lite i magen sen torsdagens army. Det är bra för mig att gå på core, jag behöver stärka upp mina bålmuskler!

2. 60 minuter body pump. Efter coren halsade jag en gainomax, sen var jag redo för lite pump. Även om det var sjukt varmt i salen och jag svettades floder var det ett bra pass. Jag ökade lite på knäböj och triceps (och pyttelite på axlar). Här kommer mina vikter (per sida):

Uppvärmning: 3,5kg
Knäböj: 17,5kg
Bröst: 9,5kg
Rygg: 10kg
Triceps: 7kg + 3kg hantel
Biceps: 5 kg+ 7,5kg (en slags roddövning och lite bicepscurl igen på slutet)
Utfall: 7,5kg + 3kg hantel
Axlar: 3kg hantel (+ 1kg viktplatta på första övningen)

3. 45min cykel. Känner att jag måste cykla igenom mitt nya pyramidpass en sista gång innan jag ska köra det på måndag. Om en timme, tills dess ska jag vila och laddar med kaffe och kärleksmums (tyvärr kan jag inte lägga upp någon bild på detta snygga mums, kameran är inte hemma)!


6 kommentarer:

Malin sa...

Vilken flitig träningsdag du haft. Visst känns det bra med lite core i mellanåt. Core kanske is the new black?

Löpning & Livet sa...

malin: haha, definitivt!

Susanna sa...

Åh din lördag låter underbar! Jag vill också träna!! Istället har jag jobbat i 15 timmar med min stora förkylning som inte är bättre idag. Kommer nog inte kunna cykla på måndag, men tittar gärna förbi en sväng ändå om du kan och hinner. Jag messar definitvit besked imorgon (jobbar då också så hinner inte vara inne på internet). Kram kram!

Sofy sa...

oj. Mycket träning i din vila A!

Löpning & Livet sa...

susanna: nä vad synd.. men vi fixar en date i vilket fall som helst! :D

sofy: oh, I know.. det är lite svårt att vila.. det är ju så mycket roligare att träna :)

Em Löfgren sa...

vilket pass!! du är grym!! och jag är avis!!