torsdag 9 oktober 2008

Träning i massor!

Jag cyklade i morse, ska vicka på ett cykelpass 17:30 och sen är det army (som jag vägrar att missa) 19:45. Jag vet vad jag ska göra imorn. Vila, vila, vila och inte röra mig mer än nödvändigt! Visserligen måste jag ta mig iväg på en del ärenden, men förutom detta kommer jag nog mest sitta still, sova och äta.

Med detta i åtanke kommer jag att ge järnet på både cykelpasset och armyn. Klockan nio ikväll ska jag vara totalt slut men väldigt glad! Fram tills dess laddar jag med massa mat, dryck och jävlaranamma!

3 kommentarer:

Cizzi sa...

Lycka till med tränandet =)

Susanna sa...

Oj det låter mycket. Jag skänker dig en tanke vid åttatiden då jag ligger i soffan och ser på "du är vad du äter" :) Men du, klassas en lunch med mig som att du "måste göra några ärenden"? Hmpf...

Löpning & Livet sa...

cizzi: tack! :)

susanna: haha, förlåt! :) nej, det är mycket roligare än några ärenden!!! Ser fram emot lunch :)