torsdag 30 oktober 2008

Brev till baciellerna (2)

Det har funkat förr så jag försöker igen:

Snälla baciller och virus, jag har inte tid att vara förkyld och skulle vara väldigt tacksam om ni ville hålla er borta från mig. Jag har ett cykelpass att vicka på ikväll och jag ska träna stenhård army training strax där efter. Imorn ska jag på festpump och på lördag ska jag springa lopp. Så snälla, snälla baciller och virus; kan ni åtminstone hålla er bort tills på söndag vore jag er evigt tacksam. (Självklart får ni gärna hålla er borta längre än så också..)

Näsan rinner oroväckande mycket och kroppen vill helst av allt krypa ner i en varm säng och sova, sova sova i hundra år. Men så länge halsen inte gör något väsen av sig ignorerar jag detta.

6 kommentarer:

Felicitas sa...

Usch! Krya på dig sötis!! Kram!

Anna (Orka mera) sa...

Efter det snälla brevet kommer ingen bacill att vilja störa dig. Och gör dom det får du prova med en mer skräckinjagande approach. Ta på halloweenhatten och skräm bort dom bara!

Anonym sa...

Det går att tänka bort en förkyling. Du är frisk. Du är frisk. Du är frisk. Du är frisk. Du är frisk. Du är frisk. Du är frisk. Du är frisk.
Lycka till på lördag!

Anonym sa...

Jag har precis fått besök av de dumma bacillerna. Fast för en gångs skulle hade jag nästan räknat med att bli sjuk. Jag hade nästan planerat in en sjukdag liksom...haha. Efter tre penicillinkurer, och jobb/plugg/flytt/pendling mellan ksta å sthlm så är min kropp nog rätt så slutkörd och mottaglig för bacilluskerna. Så nu ligger jag här och äter mandariner och dricker te. Bort dumma förkylning!

Sofy sa...

Usch ja, du är nog bara sliten. Hoppas, hoppas. Mkt sömn och varmt te!! Kram

Löpning & Livet sa...

felicitas: tack, det ska jag försöka med :)

anna: haha, ja jag får väl göra det :)

sofia: Jag är frisk!

marie: stackare! fast det är ju bra att du var inställd på det :)

sofy: hoppas!