tisdag 14 oktober 2008

My partner in crime

Egentligen kanske inte jag och min partner in crime Ellen har de bästa förutsättningarna för att starta och driva ett företag. Särskilt inte tillsammans. Vi är nämligen exakt likadana, skrämmande lika för att vara ärlig (Jag är helt övertygad om att vi var tvillingar i vårt tidigare liv. Enäggstvillingar). Vi är alldeles för veliga, har en stor tendens att oroa oss för saker, kan älta saker i en oändlighet (ofta alldeles i onödan och långt innan vi har anledning till det) och har lite för dåligt självförtroende och självkänsla ibland. Men. Vår styrka ligger också i att vi är så lika det går att bli. Vi tycker lika och har samma inställning till det mesta, vi skrattar åt samma saker och blir arga på samma saker. Vi har båda en enorm vilja och är otroligt högpresterande och vill lyckas! Även om det vissa dagar känns hopplöst vet vi innerst inne att vi kan klara av det här, att vi kan lyckas med vårt företagande och att vi såsmåningom kan komma att jobba med vår dröm, vår älskade idrottsnutrition på heltid.

Vi kan, vi vill och vi orkar som marathonmia hade sagt. Vi är bra, vi är starka och vi kan som jag brukar säga.

Ibland är vi lite oeffektiva och sitter och pratar om massa andra, visserligen viktiga, saker och kommer liksom ingenstans. Men det tar vi igen genom att vara extra effektiva andra dagar och få massvis av saker gjorda. Vi är helt enkelt perfekta tillsammans trots våra brister. Och hey! Man måste ju få ha lite kul, vara lite flamsig och skvallra, fundera över livsavgörande problem och dricka alldeles för mycket kaffe också. Även på arbetstid, för det är vi värda!

6 kommentarer:

lina sa...

Absolut! Låter som en skön inställning. Lycka till!

Anonym sa...

Det låter som att ni kan behöva mina tjänster i framtiden. En redig projektledare som tar tag i saker och ting och fördelar arbetet så det blir gjort (förhoppningsvis). Ha det i tankarna om ni blir jättestora och ska anställa ett grymt team :P. Haha.

Du ska inte ta och skippa den där trendiga armyträningen för lite hederlig spinning på torsdag? Det känns som att det är dags nu... :P

Erika sa...

Det är så härligt att ha vänner som tänker lika som en själv :)

Du får komma upp till Norrland och åka lite skidor vettja!!

Sofy sa...

Klart ni kan! (Allt av det ni gör och tänker göra) Kram

MarathonMia sa...

Klart ni grejar det! Huvudsaken är att man vet om sina gemensamma brister - då går det ju alltid att göra en agenda, eller to-do-list och så kan ni tillåta er att fiiiika hur länge som helst mellan punkterna eller efter :-)

Huvudsaken är ju att sakerna blir gjorda till slut :-)

Dessutom kommer ni må så mycket bättre om ni "lever" samtidigt som ni presterar! Välmående människor gör bra jobb helt enkelt.

Löpning & Livet sa...

lina: tack!

river: haha, ja den dag vi blir riktigt stora ska jag ha dig i åtanke! :)

jo.. kanske det :) Fast jag har mkt lättare att ta mig in till city- eller almedalanläggningen.. säg till om du ska vicka så kanske jag kan komma!!

erika: ja, det borde jag göra!

sofy: vi kan!

mia: Du är lika klok som vanligt.. :)