torsdag 2 oktober 2008

Extas

Jag är i extas! Armyn var så sjukt jobbig men samtidgt så sjukt kul! Idag var jag grym och körde verkligen stenhårt från början till slut. Tre miljoner pushups (ok då, kanske 200), sjukt jobbigt konditionsmässigt (jag var uppe på 102% enligt klockan vilket jag dock tvivlar på.. men upp mot 97-98% kan jag säkert ha varit), "mördaraxelövningen" som innebär att man står och håller armarna rakt ut i massor av minuter tills det inte går längre typ. Tusentals upphopp, en miljon höga-knä-lyft och ännu lite fler pushups. Svetten forsar, mjölksyra i varenda liten muskel och ren och skär lycka. Jag är helt såld!

Om ni har vägarna förbi Göteborg nån torsdagskväll måste ni följa med mig på ett pass! Ni som bor här, följ med och testa, ni kommer inte ångra er. Ni kommer att älska det precis som jag.

11 kommentarer:

MarathonMia sa...

åh vad underbart! Jag har anmält mig till prova-på-träning men har inte fått något svar - grrrr. Vill så gärna sätta igång med ArmyFitness. Nu nu nu.

Magnus sa...

Hej....va kul att hitta någon som e lika galen i löpning som jag. du verkar köra hårt..har du nått speciellt mål?
Hoppas det e ok att fråga om nått kosttips då o då?

Anna (Orka mera) sa...

Shit, vad det lät kul! Synd att det är på torsdagar. Jag ska ju till göteborg nästa fredag! Grrr, hade varit grymt att testa!

Löpning & Livet sa...

mia: åh! Hoppas du får börja snart! Är man ute och kör armyfitness? Det verkar ju ÄNNU roligare! (Vi körde ute i somras, men då ville/vågade ingen komma så passet blev oftast inställt)

magnus: välkommen hit! tja.. mitt mål är väl att bli så bra jag kan :) fråga på!

anna: nä, vad störande.. du får åka tidigare! :D

Sofy sa...

ÅH!!! Idag önskar JAG att jag bodde i götet! Vill följa!

Mia sa...

Ah jag som precis flyttat fran goteborg...later ju helt underbart! Attans ocksa...suck..

Susanna sa...

I'm in! Nästa torsdagskväll som jag är ledig hänger jag gärna på... även om jag är lite skraj :)

Anonym sa...

det låter hur roligt som helst, vill oxå testa på! Vilka dagar kör du?

Anonym sa...

Nackdelen med att bo i en liten håla (ca 20 000 inv) är att det bara finns de allra vanligaste gruppträningspassen- Spinning, Bodypump, Core, Box, Poweryoga, Step up, Aeorobic) Jag vill också testa Army ju! :(

Anonym sa...

Vad coolt det låter! Kanske dags att ta X2000 ner till Göteborg och testa. :-)

Löpning & Livet sa...

sofy: ja, kom hit!

mia: synd! :)

susanna: j! säg till så bokar jag in dig!

ruth: det finns pass på tisdagar och torsdagar, jag går främst på torsdagspasset..

malin: jo.. jag känner igen det där.. säg till om du har vägarna förbi gbg så får du testa! :)

elin: absolut! :)