torsdag 10 september 2009

Uppe och skuttar

Klockan är 6 och frukosten ligger redan i magen. Om en timme är det cykeldags och idag blir det i form av ett uthållighetspass. Efter en 8 minuter lång uppvärmning ska man ha bestämt sig för vilken intensitetsnivå man vill ligga på de kommande 25 minutrarna. Man får välja på allt mellan 75 och 85%. Man är självklart lite coolare om man väljer 85, att ligga precis under/på mjölksyratröskeln i 25 minuter är en utmaning. Men oavsett vilken nivå man väljer är man värd en stor eloge bara för att man är på plats klockan 07:00. För om mina små deltagare gör som jag lärt dem har de klivit upp betydligt tidigare än så, det gäller ju att ha mat i magen också. Om inte får man snällt lägga sig på den lägre nivån och hemläxa till nästa vecka. Utan mat inga (bra) resultat.

Nä, dags att hoppa i kläder och skutta iväg!

7 kommentarer:

Johanna sa...

Oj oj, snacka om morgonpigg. Jag var tvungen att ha en lång diskussion med mig själv för att kliva upp klockan 7 i morse. Ja, för en kvart sen. Men det gick tillslut det också. Lycka till på passet!

Malin sa...

Jisses vad pigg du är! Jag kommer upp så tidigt utan problem. Men att ladda för träning så dax... Nej, det skulle jag inte orka! :(

Em Löfgren sa...

hur gick det hur gick det hur gick det?!?! ps du är alltid cool! =)

Marre sa...

Oj! Vad du är morgonpigg! Önskar jag kunde komma upp någon gång och köra morgonpass. Hade en liten plan om det i morse men den försvann snabbt... *he, he*

Erika sa...

Självklart laddade jag med frukost i magen innan! :)

Jag var dock inte super cool, valde att lägga mig på 80%, kändes lagom idag...
Såg ut som du var coolare och körde hårdare, bra jobbat! :)

Och bra instruerat, du har helt klart utvecklats och ger mkt mer nu!!

Kram kram

Grapefruitboy sa...

Oj oj oj vilken ambitiös blogg. Gillar den skarpt - du verkar vara precis en typen av förebild jag behöver för min träning.

Löpning & Livet sa...

johanna: fast jag är inte alltid uppe sådär tidigt :)

malin: pigg vet jag inte, men uppe iaf :)

emliscious: det gick ungeäfär som vanligt.. helt ok!

marre: jo, det är segt att ta sig upp, men väl där ångrar man sig sällan!

erika: brabra :) tack för att du kom!

nja.. strax över 80 ungefär, så inte stencool :)

och stort tack för fina berömet!!

grapefruitboy: välkommen hit och tack för berömet!