torsdag 17 september 2009

Underbara morgonpassdeltagare

Det är lite mycket som är jobbigt i mitt liv just nu, men när man har förmånen att delvis få jobba med det man älskar mest av allt vägs det där jobbiga upp av så mycket glädje. Jag älskar mina underbara morgonpassdeltagare! De ger mig så otroligt mycket tillbaks i form av energi, glädje och endorfiner! Bara genom att de är där gör de mig glad, men när man därutöver får beröm för både upplägg, musik och mitt sätt att vara och att coacha blir jag nästan tårögd.

Första uppvärmningslåten - världens skönaste låt för tillfället

Även idag blev jag filmad och det ska bli intressant att se och jämföra de olika passen. På ett sätt kändes dagens pass bättre, på ett annat inte. Saker jag "missade" förra veckan tänkte jag extra noga på idag. Men då "missade" jag lite bra grejer jag sa eller gjorde förra veckan. Inte lätt att komma ihåg allt, inte lätt att vara perfekt. Men det behöver man kanske inte vara heller? Eller rättare sagt; deltagarna kanske inte tänker på smågrejer som sådant. Men det är ju den där perfektionisten i mig.. den som hela tiden vill vara bra, bättre, bäst.. Fast jag tror att det är en bra egenskap också (sålänge den inte går för långt), hur ska man annars utvecklas?

Vi är inne på andra veckan på höstschemat nu, och förra veckan hade jag deltagarrekord för mina morgonpass. Idag kom ytterligare några stycken och så hoppas jag det fortsätter resten av terminen. Det vore ju kul att få ha en full cykelsal på ett morgonpass!

Vet ni vad det bästa är? Ikväll är det dags igen! Den här gången dock i form av Army Training och min debut som instruktör i det konceptet. Ska bli sjukt kul och kommer bli grymt jobbigt! Vi har öppet hus på gymmet den här veckan så ni som bor i gbg är varmt välkomna!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Röyksopp är riktigt bra!

Anna (Orka mera) sa...

Lycka till med premiären! Det kommer att gå jättebra! Se till att de får svettas ordentligt :)

Anonym sa...

Jag kommer gärna nästa torsdag ;)

Löpning & Livet sa...

johan: visst är de!

anna: gick galant :)

river: då är det inte jag som har det :) jag är inte ens med utan fullt upptagen med att kolhydratladda :)