fredag 18 september 2009

Armypremiären

Passet igår jag bra och det var sjukt kul!! Army blir ju en väldigt stor kontrast till cyklingen och jag får utlopp för en helt annan sida av mig själv. Mina cykelpass är alltid strukturerade och genomtänkta både i upplägg och instruerande, men när det gäller armyn kan man ju vara lite mer wild and crazy :) Passet igår var en blandning av en himla massa jobbigheter, men där fokus låg på parövningar. Både kondition ochs tyrka kördes, men tyngdpunkten låg nog ändå på styrkan. Det var flera nya deltagare som aldrig testat army training innan och jag hoppas de gillade det! Några av de nya var några av mina vänner som jag tjatat dit. Ska bli intressant att få höra hur deras kroppar känns idag :)

Bild från min armyutbildning, lånad av Jim & Linda


Superroligt var det som sagt. Det var roligt att springa runt och peppa och puscha men jag måste säga att jag saknade att bli sådär spytrött själv. Som det var nu, när vi nästan bara körde parövningar, var ju jag själv bara aktiv under uppvärmningen och finalen i princip. Tur att det är så roligt att se andra svettas och kämpa och överträffa sig själva så att det inte gör så mycket att jag själv inte har träningsvärk i kroppen idag.

Jag ser redan fram emot nästa pass. Som det är nu har jag ju inget fast utan får hoppa in och vicka när det behövs. Jag kunde fått göra det även nästa torsdag, men eftersom jag ska springa långt på Lidingö på lördagen och är fullt upptagen med att kolhydratladda och vila kändes det som en sämre idé. Men annars kommer jag ta alla chanser jag får!

4 kommentarer:

Erika sa...

Min kropp gör ont idag! Men oj va kul det var!! =)

Du var grym som armyinstruktör!!

Du var självsäker, cool, hade full kontroll och man märkte inget av att det skulle vara ostrukturerat... Riktigt bra pepp och teknikkoll också när du gick runt!

Det märktes att du tycker army träning är riktigt kul!

KRAM

Anonym sa...

Låter kul! Var instruerar du detta? Tänkte om jag känner suget för nån annan träningsform än löpning nån gång så kanske det vore kul :)

Miss Agda sa...

Blandning på en himla massa jobbigheter låter som nånting för mig, synd att dina pass är så långt borta bara....

Anna (Orka mera) sa...

Kul att det gick bra! Hoppas alla fick ordentlig träningsvärk med sig hem som minne :)