onsdag 16 september 2009

Lite frustration och lite roliga saker

Gissa vad det var för tema på armyn igår? Ja just det; ben (och spänst)! Jag överlevde visserligen bättre än jag väntat mig och när passet var slut var jag till och med besviken på den uteblivna sista konditionslåten där man får till den där sista spytröttkänslan. För min del hade vi gärna kunnat fortsätta en timme (eller åtminstone en kvart) till.

Idag försöker jag få struktur på min tillvaro. Det går sådär. Förstår inte vad det är för fel på mig, men jag bara inte förmå mig till att hitta ork att ta tag ordentligt. I övrigt saknar jag mer och mer min (vår) gamla lägenhet. Där fanns plats, där fungerade mitt internet (nu har det krånglat och två kvällar i rad och jag blir så frustrerad att jag börjar gråta. Ok att det går segt, det kan jag köpa, men när det vägrar fungera alls blir jag så fruktansvärt arg!), där hade jag mysiga(re) omgivningar utanför dörren och där lagades saker i huset när de gick sönder.

Så; nu har jag fått ut lite frustration och kanske kan få något litet gjort. Börjar med en tripp till Ikea för att köpa en sån där grej man hänger tvätt på (jag har tröttnat på den icke fungerande tvättstugan). Kanske inte det allra viktigaste jag borde göra, men någonstans på to-do-listen måste man väl börja.

Ikväll väntar iallafall roligheter! Inskålning av en väns nya bo. Dock blir det en lugn tillställning för mig eftersom jag har mitt cykelpass imorn bitti.

4 kommentarer:

Erika sa...

En liten sak i taget så ska du se att allt blir bra till slut...

Så länge får du glädjas åt att du har starka ben!! ;-)

kram kram

Anonym sa...

Typiskt att det skulle vara ben då :) Men det som inte dödar härdar eller hur är det man säger.
Hoppas ni får en trevlig inflyttningsskål!

Annika sa...

Jag förstår... Jag går i flyttastankar själv nuförtiden och det är viktigt att det blir rätt. Ofta flyttar man för att man ska till nåt bättre, nåt nytt, spännande och kanske större, nästa steg. Det är förståss tråkigt att separera, även om det är rätt och allt så kan det kännas som att "gå ett steg tillbaka" om du förstår hur jag menar... Men det blir ju lite lättare om man har ett fint och fungerande boende iaf :) Lycka till med fixet! Det är stärkande att klara sig på egen hand också :)

Ang spinningen så har jag anmält intresse för 3*2 tim. Så det blir utspritt lördag-söndag...

Löpning & Livet sa...

erika: jo det är väl så.. bara så svårt att veta i vilken ände man ska börja.. bra jobbat på armyn!! :)

johan: exakt! :)

annika: jag förstår precis vad du menar och det är precis så det känns.. ett avsluta ett nästan 5-årigt förhållande, flytta isär och bo själv igen känns verkligen som ett jättekliv tillbaka.. men det kommer säkert bli bra, såsmåningom!