onsdag 2 september 2009

Cyclists high!

Kan man säga så? I vilket fall är det där jag har befunnit mig ett tag i kväll..

Passet jag skulle vicka på blev inställt och tur var väl det, för jag behövde verkligen all energi jag kunde få till The Final Race of Glory. Visserligen tränade jag lite rehabstyrka innan (Eller förebyggande rehab kanske är ett mer passande uttryck.. Än har jag ju, peppar peppar, inte dragit på mig några skador.) men det blir ju inte riktigt samma sak.

Efter en lång och skön uppvärmning på ungefär 12 minuter var det dags att trycka upp pulsen rejält och sen stanna där. Hade det varit ett vanligt pass hade jag inte haft mental ork att ligga runt de 85% som jag gjorde större delen av tiden. Då hade jag inte orkat trycka upp pulsen till 92%(vilket är väldigt nära min maxpuls på cykel) vid några tillfällen. Säga vad man vill om den där mannen, men få en att ta i mer än man egentligen orkar kan han iallafall!

Nästan varje gång jag kör ett pass för Jim inser jag att jag har mycket att lära. Jag förstår inte hur han lyckas få allt så perfekt! Hur han verkligen får till den där magin så himla bra. Musik och coaching hänger ihop på bästa sätt och man kan inte annat än imponeras.. Just det här passet kan vara ett av de bästa jag kört i mitt liv. Både det bästa jag kört för Jim och det bästa jag kört totalt. Och då har jag ändå varit på Sveriges största konvent och kört flera cykelklasser...

Jag bjuder på att ditt ego växer flera meter (eller hur man nu mäter) nu Jim, men idag är du verkligen värd det! ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

OJ!!!!
Vet inte riktigt vad jag ska säga, tack känns lite futtigt..
Det är en ära och du ska veta att dina ord uppskattas enormt mycket!!
Kram /J

Snorkkis sa...

Grymt!

Anna (Orka mera) sa...

Herreminjäklar där skulle man ha varit! Inte ofta man hamnar på ett pass där allt klaffar till 150% men när det väl händer(var tredje år eller nått...) är det ren och skär lycka! Grymt!

Erika sa...

Håller med dig till 100%!!

Det var lätt ett av det bästa pass jag någonsin varit på, kanske rent av det bästa...

Tack för att jag fick följa med! =)

Löpning & Livet sa...

jim: ta åt dig av äran, det är du värd!

snork: ja!!

anna: visst är det!

erika: det var så lite så :) Kul att du gillade det! (men det var väl inte bättre än förra veckans pass?? :P hahaha, han borde varit med och lärt sig ett och annat.. eller ja, han kunde varit med på vilket annat pass som helst eg :) )

Jonna sa...

Vad kul med både cykellycka (fint ord :) och sköna återhämtningspass i sol... även om långpass och slitiga kvalitetspass är kul, men återhämtningspass där man känner sig superstark och nästan får hålla tillbaka sig själv är grymt. Fin blogg och grym träning du har!