onsdag 23 september 2009

Cafékontor

Idag sitter jag på ett café och jobbar för första gången på länge med mitt företag. Jag/vi har inte hunnit jobba så mycket på sista tiden och dessutom är det så mycket vi inte förstår. Ekonomi exempelvis. Att jag läste ekonomisk linje på gymnasiet hjälper inte mycket. Det var alldeles för länge sedan för att jag ska minnas något. Inte ens något litet kan jag minnas och detta gör att saker tar fruktansvärt lång tid. Nästa vecka ska jag iallafall på nån slags minkurs på skatteverket. Hoppas det kan hjälpa mig lite. Men jag måste nog anlita någon som kan hjälpa mig ändå. Billigt. (Om du vet någon som bor i närheten av gbg och som skulle kunna tänka sig att hjälpa till mot lite ersättning får du gärna maila mig.)I övrig försöker jag att inte glömma att äta. Ikväll får det nog bli en påse vitargo för säkerhets skull. Det gäller ju verkligen att ligga på plus nu.

5 kommentarer:

Ola sa...

Hej!

Du som är intresserad av träning. Peter Siepen ger träningstips iförd änglavingar på minmagkänsla.se.

Vh, Ola

Cecilia sa...

Jag vet inte nämnet på någon som du kan vända dig till i Gbg, men det är verkligen värt att någon med kunskaper deklarerar etc åt en - det är min erfarenhet som nte är insatt i allt sådant själv och som har en enskild firma. Hoppas att ni får tag på någon bra (och billig)!
Men tar ni inte lite för lite betalt för era föreläsningar?

Löpning & Livet sa...

cecila: tycker du? Jo det är mycket möjligt.. Vi försökte kolla runt lite och se vad andra tar men det var svårt att hitta.. eftersom vi har noll koll på vad föreläsare brukar ta så fick vi dra till med nåt bara :) Hur mycket tycker du man kan ta?

(Har nog föresten löst sig med ekonom.. av en slump fick jag reda på att en kille på gymmet jobbar med sånt och han kunde hjälpa oss gratis typ! :) )

Cecilia sa...

Du har mejl från mig!

frida sa...

Efter några år som egen var det bra att gå på skatteinfon, kommer upp en del svar och en del frågor att ta itu med, därefter skaffade jag mig en ansvarig för ekonomin då jag vill lägga tid på roligare saker med företaget. Skönt att ni hittade en vän!
BTW all lycka och pepp till Lidingö! Vill du har gratis kolhydratsdryck kom till Norrmalms torg :).