torsdag 24 september 2009

Magontet from hell

Det är möjligt att det är too much information, men det är min blogg så jag bestämmer vad jag får skriva och inte. I vilket fall har jag SJUKT mycket mensvärk! Vaknade inatt av att det kändes som om någon vred om en skruvmejsel i magen på mig (typ) och gick på jakt efter ipren. Nä just det, jag hade ju inga sånna hemma nej. Trots att jag lovade mig själv att köpa hem nya redan på måndagen efter personalfestbaksmällan och sedan alltid köpa nya innan de tar slut, har jag visst inte gjort det. Minnet är kort och det får man lida för förr eller senare.

Jag sov alltså inte många minuter i natt och gav upp tjugo minuter innan mobben skulle ringa vid tjugo i fem och tänkte att en dusch kanske skulle hjälpa. På vilket sätt visste jag inte, men det skadar ju inte att testa. Nä, det hjälpte inte alls och det var nätt och jämt jag fick i mig min dubbla grötportion eftersom jag vid det laget hade så ont att jag mådde illa.

Nu några timmar senare sitter jag på ett av mina jobb och har lite mindre ont. Men det första jag ska göra när jag slutar är att köpa ipren. Sen ska jag äta massa kolhydrater i olika former. Igår tog jag första vitargopåsen, och vet ni, jag tror jag är härdad för det smakade helt ok. Inte ens lite äckligt. Fast det kommer kanske ändras framåt lördag när jag känner att jag inte vill ha söta saker i min mun på några månader (men ändå är godissugen igen tre dagar senare).

Nu; mera kaffe! Lär behövs en del om jag ska kunna hålla mig vaken..

5 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Ajajaj! Tycker synd om dig - mensvärk är verkligen den värsta smärta som finns (förutom att dra ut tänder och föda barn...)

Hoppas Vitargon dämpar smärtan!

Therese sa...

Åh fy fan. Mensvärk är vidrigt. Fattar inte hur det kan få vara så att man ska ha så förtvivlat ont en gång i månaden att det knappt går att resa på sig. :( Hoppas kaffet hjälper mot sömnigheten och att värken går över snart.

Marina sa...

Stackars dig. Magont är hemskt! Hoppas det känns bättre idag.
Många tack för ditt grattis! :)

Marre sa...

Stackare! Det finns inget värre! Till råga på allt känner man sig lika snygg och fräsch som en soppåse. Usch! Och du som ska ladda inför LL också. Tur i oturen att den kom nu så kanske det har lugnat ner sig till på lördag. Sköt om dig!

MarathonMia sa...

Åh - stackare - IPREN måste alltid finnas hemma.

Kan det vara så att Vitargo plötsligt börjar smaka okej bara för att smaken förknippas med förväntan? Jag längtar nästan efter en Vitargoshake!