tisdag 1 september 2009

Trötta ögon

Det var inga pigga steg upp från sängen klockan 04:40 imorse. Men efter frukost kändes det iallafall ok. Under bussturen till jobbet fick jag kämpa för att hålla ögonlocken öppna trots en spännande ljudbok i öronen. Klockan är nu strax efter nio och jag har varit vaken i fyra och en halv timme snart. Trots tredje koppen kaffe är det väldigt trötta ögon just nu.

Klockan ett får jag gå hem. En kort sväng på stan för att fixa några ärenden. Och kanske fösntershoppa lite. Shoppingförbud även denna månad tyvärr. (Fast ett par skor och en tröja skulle jag verkligen behöva!) Tröstar mig med att sova en stund och sedan springa mittimellanlångt i skogen!

Ha en bra tisdag och tänk på att det snart är helg igen! :)

6 kommentarer:

Mikkan sa...

HerreGUD, det var tidigt! Ajajaj...

Therese sa...

ja jäklars, tidigare än mig till och med! öppnade ögonen klockan fem när klockan ringde och fattade ingenting. som vanligt. det tar liksom några sekunder innan jag begriper att det faktiskt är dags att gå upp och att det inte är någon som skojar med mig. :)

Erika sa...

Jag började tänka på helgen redan igår... =)

Malin sa...

Inte så konstigt... Det är ju inte mänskligt att gå upp så tidigt! :(

Snorkkis sa...

Där går nog gränsen till vad som är kristligt... men då hade du ju en hel härlig dag att spendera sen!

Löpning & Livet sa...

mikaela: jo :)

therese: haha.. ja och ibland måste man seriöst fundera på vilken dag det är och om det eg inte är ett mistag att klockan ringer :D

erika: haha

malin: nä, allt före fem är verkligen sjukt!

snorkfröken: jo man får se det från den positiva sidan :) fast å andra sidan sov jag ju bort nån timme där på em :)