lördag 26 september 2009

Så himla nöjd men ändå så surt

Jag förstår mig ärligt talat inte på min kropp. Här har jag känt mig jättemycket ur form och träningen har gått jättedåligt. Så springer jag 10 min (!!!) snabbare än förra året!! Hur gick det till liksom?! Men ändå. När jag kollade klockan i mål (första gången sedan innan abborrebacken) och såg att den stod på 2:38 nånting höll jag på att börja grina. Både av glädeje och förvåning över att det gått så snabbt, men också för att jag var så sjukt nära silvermedaljtiden. Efter att ha hyperventilerat lite som vanligt och fått i mig lite energi gick jag bort till aftonbladets tält och kollade den exakta tiden. 2:38:30. 31 ynka små sekunder från att ha fått en silvermedalj istället för brons! Jag är så himla nöjd och stolt över mig själv men ändå så fruktansvärt irriterad på de där små sekunderna! Kanske är dags att börja kolla klokcan även närmare mål.. Den längre versionen kommer imorn. Ikväll gör jag inte många knop. Äter pizza, smörjer in benen med linement och ligger ner typ.

Uppdate/förtydligande: Alltså, jag har inte kommit trea. Den som vinner får ju såklart guld, sen får alla som springer under 2:38 (2:15 för herrarna) en silvermedalj istället för den obligatorsika bronsmedaljen som alla andra som springer får. Nä, fram till 3:e plats är det en bit (typ en halvtimme) :)

18 kommentarer:

Cizzi sa...

Bra jobbat! 10 min snabbare är grymt bra! Stort grattis och hatten av till dig Andréa!

Unknown sa...

Bra sprunget! 10 minuter är ju massor! Kroppen är rolig, man kan aldrig förutse nånting. Tur det kanske :)

Anonym sa...

Grattis grattis! Vilken grym prestation!

Johanna sa...

Wow. Bra jobbat!!

Snorkkis sa...

Oj så du springer! Grattis till en supertid, nästa år fixar du de där sekunderna!

Marre sa...

Men NEEEEEEEJ! Förstår att du tycker det är trist, så nära! Men sjukt bra jobbat, Andréa, försökte spana efter dig men inser att jag inte haft en chans att se dig så snabbt som du sprang! Grattis till en fin prestation!

mikael sa...

Inte så konstigt för du har 1 års träning i kroppen och rutin på banan.
Bra jobbat!

Cecilia sa...

Jag fattar inte att man orkar hålla ett sånt ös i det spåret, grattis!!!

Makena sa...

WOW! Grattis!!! Men förstår att det känns snopet att vara så nära silvermedaljen. Focusera på att du fick MEDALJ! Grymt ju!

Anna (Orka mera) sa...

Holy macaroni vilken tid! Grymt bra sprunget!!!! Såklart snöpligt på sekunderna men dom kapar du nästa år! Grattis grattis grattis!

Annika sa...

GRATTIS igen! :) Jätteroligt att få se dig och jag är djupt imponerad över att du kan springa så fort, så länge och i den terrängen! :)

Josa sa...

grymt jobbat! Sjukt imponerad !!

Marina sa...

GRATTIS! Vad du är duktig! Jättebra sprungit tjejen! Njut av din prestation & var NÖJD med dig själv!:D

Malin sa...

Vilken kanontid! Ett stort grattis! :D Jag hade nog tänkt likadant... Det är ju svårt att låta bli! Men som sagt, tiden var ju jätte bra. Misströsta ej. :)

Ann-Sofie sa...

braa jobbat :)

frida sa...

Det är så underbart att läsa om din målmedvetenhet, din löpglädje och att den håller i sig länge. Surt men stolt, stolt ska du verkligen vara!

Malin sa...

Så grymt bra!! 10 min förbättring är ju hur bra som helst!! Starkt jobbat tjejen!

Lina sa...

Grattis till en kanontid! /lina