måndag 7 september 2009

Uppdate

Efter att ha fått en panodil, druckit 2 burkar cola och lyckats tvinga ner lite mat mådde jag lite bättre. Jag orkade till och med vara trevlig mot medlemmarna. Att sedan få besök av en kollega som mådde ännu sämre gjorde eftermiddagen på jobbet ytterligare lite mer uthärdlig.

Idag är jag inte på topp heller, men jag har varit på min årskontroll hos astmasköterskan och kommer få högre dos medicin, så nu ska det nog bli ordning på flåsandet också! Ett segt fartlekspass har jag precis klarat av också och nu är det bara att stressa med dusch och mat för kl ett börjar jag jobba hos gamlingarna. Ska bli rätt kul för jag har inte varit där på ett tag nu. Dom är faktiskt rätt söta de små tanterna och gubbarna.

Ha en bra måndag sweeties!

PS: Spaet var helt underbart! En rapport om det (och kanske en lightversion av resten av kvällen med middag och utgång också) kommer ikväll eller imorn.

5 kommentarer:

Therese sa...

Skönt att höra att du hämtade dig. :)

Ulrika sa...

Hej Andreá! Jag har sprungit sen i mars och orkar nu springa en mil utan att stanna, men det går ju så låångsamt! Fixar inte 5 km på under 32 min eller 10 km under 70 min. Hur gör jag för att bli snabbare?

carro sa...

Härligt att läsa om en toksnabb, träningsmässigt högpresterande tjej som dessutom har en master i kostvetenskap och som DESSUTOM är tok-bakis, hihi... Precis som alla andra dödliga lixom. Fast inte just jag, just nu då:). Längtar som tusan efter en berusning *gosh*
:D

Malin sa...

Skönt för dig att få starkare medicin. Hoppas att det gör nytta! Finns det risk biverkningar?

Löpning & Livet sa...

therese: ja tur det! :)

ulrika: jag skulle rekommendera dig att blanda vanliga (långsammare) distanspass med olika kvalitetspass som intervaller, fartlek och tempopass/snabbdistanspass.. Börja alltid med 10-15min uppvärmning, kör sedan själva passet och avsluta sedan med nedvarvning. Vid intervallträningen kan du antingen varva löpnngen med gång eller med ståvila. Eller så kör du fartlek ochvarvar jättelugn jogg med snabbare löpning.. det kan vara en kul och enkel början! www.marathon.se har massor av tips om olika löpformer, snabbhetsträning etc och även färdiga träningsprogram som du kan följa!

carro: haha.. det är ju det där med BALANS vet du! :)

malin: vet inte om det finns biverkninger.. hittills har jag inte känt några iaf!