fredag 25 september 2009

In Stockholmo

På plats i lånelägenheten på östermalm. Näst sista påsen vitargo och en påse djungelvrål inom räckhåll. Ganska trivsamt trots allt. Jag gillar Stockholm mer och mer. Nervös är jag inte heller. Inte det minsta, vilket faktiskt känns lite konstig. Men det har varit så mycket i veckan så jag har nog inte riktig fattat att jag faktiskt ska springa 3 jobbiga mil imorn. Och så är det ju så kul och jag har inga stora krav på mig själv. Glädje och kärlek, det är detta jag ska känna imorn. Ha fokus på att hitta flyt, fokus på den där sköna känslan av oövervinnerlighet. Av att jag är stark och uthållig, av att jag är oövervinnerlig.

10 kommentarer:

Unknown sa...

Positiva vibbar skickas i mängder! Hoppas på flyt hela vägen!

Anna sa...

STORT LYCKA TILL! Knäck abborren.

TheLoonyNail sa...

Lycka till imorgon! Du klarar det med bravur, du är ju både snabb och stark!

Cecilia sa...

Lycka till!

Anna (Orka mera) sa...

Go,go,go! Du fixar det galant. Du är stark och oövervinnerlig! Och aborren är lika platt som varje år - jag testsprang den lite igår :)

Johanna sa...

Lycka till! Det kommer gå hur bra som helst!

Anonym sa...

Lycka till!!
Jag vet inte om jag kommer att springa någon dag Lindingö!! Det är för tufft för mig.
Heja heja!!
Kram.

Marina sa...

Många lycka till imorgon!!

Mikkan sa...

Stort lycka till, hoppas det blir ett lopp du njuter av!

Anonym sa...

Lycka till!!