lördag 5 september 2009

Spa, middag och party

Imorse gjorde jag något jag inte gjort på länge; morgonjoggade. Det var väldigt, väldigt nära att jag struntade i det och sov en timme till, men sen insåg jag att det finns väldigt stor risk att morgondagens inplanerade lättdistanspass inte blir av. (Mer om det snart) Jag sov nästan när jag klädde på mig och vaknade nog inte till förän jag sprungit några hundra meter. Benen var väl inte direkt pigga (det gick ju sådär med de planerade 70 procenten på cyklingen igår) men efter några kilometer började även de vakna till liv. 6,6km senare hade hela jag vaknat och kunde börja stressa med mina morgonbestyr.

Eftersom jag ska direkt på roliga personalaktiviteter med ena jobbet var jag tvungen att packa ner alla saker jag behöver till det. Att fundera ut vad man ska ha på sig bara sådär lite snabbt är ju inte det lättaste.. Visserligen hade jag funderat lite innan och lagt fram ett par skor och en klänning. Men sen behöver man ju smycken också. Och smink och hårgrejer. Och badkläder eftersom vi ska på spa! Träningskläder slapp jag dock packa ner eftersom jag tyvärr missar det överraskningspass som står på schemat. Istället kommer jag lagom till spaandet och därefter blir det middag och partaj med utgång och hela alltet. Just därför finns det en viss risk att morgondagens pass blir inställt... Det brukar nämligen inte gå vidare lugnt tillväga när instruktörsfolket festar... :D

7 kommentarer:

Melanie sa...

härligt med morgonjogg! Ha en skön lördag, spa låter ju inte helt fel direkt;)

ingy sa...

SPA! DET är jag däremot väldigt avis på! Ha det underbart! :)

Cicci sa...

Åh vad roligt, ha så kul!

Erika sa...

Jag räknar med att du har lite kul skvaller att komma med imorgon... ;-)

AmY sa...

Morgonjogg kan allt vara skönt det med!

Malin sa...

Låter som en riktig toppendag! Hoppas ni hade trevligt & att du inte har huvudvärk idag... :(

Makena sa...

Vilken självdiciplin att ta sig iväg sobvande sådär! Mycket imponerad!:)