onsdag 2 september 2009

Vilken dag!

Oj vilken dag det kommer bli! Under min supersköna återhämtningsjogg i sol och halvstorm får jag ett sms (inte ofta jag har med mobilen när jag springer, idag var ett undantag) med en förfrågan om jag kan ta ett cykelvick i eftermiddag. Jo visst, det är ju både superkul och jag behöver alla slantar jag kan få, så absolut!

In action. Osminkad men med nyfärgat hår!

Så klockan 16 kör jag en cykel 45. Blir nog backar idag också, för då kan jag, åtminstone försöka, ta det lite lugnt. Senare under kvällen väntar nämligen en 75 minuter lång tävlingsklass på vanliga gymmet. Mr J är det som kör sin sista fasta cykelklass hos oss på ett tag.

Nä, bäst att duscha och framförallt äta så att jag lever även när dagen är slut.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Låter som en underbar dag tycker jag!

Anna (Orka mera) sa...

Vilket träningsläger! Låter underbart i min öron :)

Anonym sa...

Hm, var det inte du som inte riktigt kände dig i form :P

Anonym sa...

Jogg och två cykelpass alltså? På en och samma dag? Säger som min son: oj oj oj oj oj oj oj

Löpning & Livet sa...

underbart var namnet!

johan: inte varje dag men ibland :)