tisdag 22 september 2009

Shit vilken dag!

Eller egentligen började den redan igår. Ont om tid och stressigt jobb (men rolig intervallträning (fast mest pepp och teknik/träningsläraprat och inte så mycket spring från min sida) med deltagarna på mitt löppass) gjorde att jag slarvade med maten (Jo, det där med att leva som man lär funkar ju inte alltid så bra. Men hey, man är ju bara människa.) och var trött och seg. Kom hem, lagade mat och fixade inför idag och kom därför inte i säng förän närmare tolv. Väl under täcket kunde jag inte somna och när jag väl somnat vaknade jag hela tiden. Kändes som jag sovit noll när klockan ringde vid halv sex. Upp och jobba på en för mig ny avdelning hos gamlingarna (antagligen därför jag sov så dåligt) fram till två.

Levde på ägg och kesoplättar både till frukost och lunch (Mellanmål hanns inte med. Som tur var var jag allt för stressad för att hinna känna hur hungrig jag var.) eftersom det varit "kolhydrattömningsdag" idag. Väl hemma hann med att sova 20 minuter innan jag fick stressa ut på ett sjukt segt och jobigt "tömningspass" i Skatås. 15km senare var jag trött, sur, törstig, vrålhungrig och väldigt ovillig till att fortsätta stressa.

Men det var jag ju tvungen att göra. Ingen matlåda i frysen så jag fick panikkoka pasta och äta med ketchup och riven ost (haha, jag är verkligen en sann förebild). Via pressbyrån för inköp av djungelvrål och vidare till nästa jobb. Kan ju inte påstå att jag var helt vaken, men jag fixade de få timmar som jag skulle och nu borde jag diska. Och laga mat. Men jag orkar inte! Mera pasta kanske? Fast med tanke på att jag inte ätit en endaste liten grönsak eller frukt idag (!) borde jag nog blanda ihop nån god smoothie. Ja, så får det nog bli. Smoothie, knäckebrödmackor och djunglevrål. (Nu äter jag kolhydrater igen alltså, men det fattade ni ju. Tur att det är så kort tid jag måste vara utan. Snart är det dags för min (o)vän Vitargo. Men det får vänta tills imorn.)

6 kommentarer:

Anna sa...

Puhuu vilket drag. Pasta med ost och ketchup, det funkar väl det också. Även solen har fläckar:)

Anna (Orka mera) sa...

ENDA fördelen med att inte kunna springa på lördag är att man slipper Vitargon :) Skål!

Malin sa...

Usch, din stackare. Hinner du med att andas? :(

Malin sa...

Jag funderar på hur sjutton jag ska göra. Om jag verkligen ska äta Vitargo eller inte. Tror inte det. Jag ska ju "bara" springa 15 km på lördag och lär inte bli nåt vansinnigt fort tempo heller.

Anonym sa...

Låter stressigt! Hoppas du unnar dig lite vila så småningom!

Löpning & Livet sa...

anna: nån gång ibland så! (men jag kan ju inte påstå att jag tycker det är särskilt gott..)

anna: du har en poäng där :) men det är lite hatkärlek över vitargon :)

malin: jadå, speciellt idag när jag är "ledig"

malin: för 15km tycker jag inte att det är nödvändigt. Se till att ha ätit och druckit tillräckligt mycket bara. Inte överdriva, utan ungefär som normalt (dra alltså inte ner på mat och dryck trots vilan!)

johan: jadå, det gör jag väldigt mycket ibland :)